Lediga jobb

Chefsassistent & Eventansvarig

Projektledarens stenkoll, administratörens servicekänsla och kommunikatörens engagemang för att bygga relationer? Perfekt. Nu söker vi dig som vill bli en ovärderlig spindel i nätet på ett av världens mest innovativa arkitektkontor.

Hotell och konferensansvarig

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker!

Produktchef B2B till Tallink Silja

Tallink Silja AB är i en spännande fas där vi, tack vare stor efterfrågan, har utökat våra avgångar till 35 stycken per vecka. Vi har även nyligen invigt en helt ny terminal för våra passagerare. Nu tar vi nästa steg och söker dig som vill bidra till en fortsatt stark tillväxt inom konferenser, events och leisure, i en roll som kommersiell Produktchef för B2B.

Projektledare Event

Egmont Publishing Event arbetar med förlagets varumärken och våra huvudsakliga verksamhetsben är event, läsarresor och skapandet av nya koncept. Eventavdelningen är en del av försäljningsavdelningen och arrangerar fler än 40 event per år och ca 50 läsarresor. Aktiviteterna kretsar kring våra passionerade läsare och förlagets varumärken.

VD Vadstena Turism och Näringsliv

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7 500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till.

Vi söker Projektledare till vårt härliga team!

Aktiva Event har funnits sedan år 2000 och är i dag en mycket etablerad och drivande byrå inom större event och Action marketing. Vi genomför ett stort antal konferenser och event i Sverige samt runt om i världen årligen.

Nu söker vi förstärkning och nya medarbetare till vårt härliga team.

Logi – och marknadskoordinator

Hemavan Tärnaby växer och Hemavan Alpint AB satsar stort i området. Nu söker vi en stjärna som vill vara med på resan tillsammans med oss. Är du en glad, social och driven person  som älskar fjällen? Då är du kanske den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ny kollega till Guest service

Vill du vara med och utveckla Sigtunahöjden och arbeta med guest service? Lukas går vidare mot nya utmaningar och nu söker vi hans efterträdare.

Bli turnéstjärna i rollen som Event Coordinator

Vill du bli Benifys alldeles egna turnéstjärna?! Drömmer du om ett liv on the road där ditt syfte är att sprida glädje och kunskap? Då är det här helt rätt roll för dig! I början av 2017 lanserade vi på Benify ett nytt koncept – ”Förmånsbussen”. Det är ett helt unikt sätt för oss att bidra med mervärde till våra kunder!

Executive Assistant till spännande bolag i IT-branschen

Vi söker nu omgående en Executive Assistant till vår kund inom IT-branschen som är beläget strax norr om Stockholm. Det är ett stort internationellt och framgångsrikt företag. Tjänsten är på heltid och inleds som ett konsultuppdrag med möjlighet att anställningen övergår direkt hos vår uppdragsgivare. Tjänsten är berknad att starta omgående varför vi gärna emotser din ansökan redan idag!

Fler karriärnyheter