Lediga jobb

Eventkoordinator 50% till Volvo Bussar för Volvo Ocean Race

Har du arbetat med stora event och projekt i en koordinerande roll tidigare? Är du en serviceinriktad person med god kommunikationsförmåga? Då har vi ett uppdrag för dig! Randstad söker nu, enligt överenskommelse, en eventkoordinator på 50% till Volvo Bussar för eventet Volvo Ocean Race!

Kommersiell Chef Djurgården Hockey

Som vår Kommersiella Chef ansvarar du primärt för affärs-/produktutveckling och för att finna nya intäktsmöjligheter för bolagets intäkter inom B2B, B2C och evenemang.

Sponsringschef

Sponsringschef på Svenska Spel är drömjobbet för dig som har blick för affärer och marknadsföring och älskar idrott. Som Sponsringschef ansvarar du för Sveriges största sponsringsbudget och säkerställer att sponsringen tydligt stödjer Svenska Spels affär och varumärke.

Destinationsutvecklare

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Sponsoring and Event Coordinator

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare arbetat inom en global koncern? Har du goda erfarenheter av hantering av sponsorer och evenemang? Adecco kan nu erbjuda dig en spännande tjänst på deltid som Sponsoring and Event Coordinator med start omgående!

Konferenspoolen söker förstärkning i säljteamet

Är du en säljare som har passion för det digitala?
Är du en glad och energisk person som gillar fart och fläkt?
Vill du bli vår nya lagkamrat i vårt säljteam?
Vill du vara med och utveckla Konferenspoolen för framtiden?
Är du ambitiös och initiativrik och van att agera ”från ax till limpa”.

Superyacht crew

Vi är Galileo Maritime Academy , ett rekryteringsscentrum för superyacht crew , med bas i Phuket, Thailand, hemmahamn för Asiens superyachter. Vi placerar kvalificerade kandidater på de finaste superyachterna runt om i världen, företrädesvis i Phuket.
Galileo är den enda superyacht-akademin i Asien som är ackrediterad och godkänd av det brittiska statliga verket Maritime & Coastguard Agency (MCA) och auktoriserad att utfärda MCA: s kompetenscertifikat.

Turismstrateg

Strömsunds utvecklingsbolag AB (Suab) är helägt av Strömsunds kommun. Vår verksamhet styrs av ägardirektiv från kommunen. I Suabs styrelse sitter utvalda politiker och representation från näringslivet.

Turistinformatör

Informatör till Gäddede turistinformation 100%.
Gäddede turistinformation ligger i Frostvikens naturinformations lokaler i centrala Gäddede.

Eventkoordinator

Med 9 000 studenter och 600 medarbetare är Högskolan i Halmstad en dynamisk arbetsplats för lärande, utveckling och forskning, och en attraktiv studieort med goda förutsättningar för boende och fritid. Högskolan är ett innovationsdrivande lärosäte och det ska avspegla sig i allt vi gör – i utbildning och forskning likaväl som i administration, kommunikation och event.

Platschef till Wenner-Gren Center

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholmsbästa kundupplevelser inom mat och möten!

Project Manager, CWT Meeting & Events

CWT Meetings & Events is a global, full-service meetings and events agency with over 30 years of experience providing innovative solutions for both strategic meetings and event management.

In House Sales Manager

Scandic Skogshöjd & Scandic Södertälje söker In House Sales Manager med väl utvecklad kommersiell kompetens samt fokus på ledarskap och processer

Digital kommunikatör med sinne för smart kommunikation

Under det senaste året har Jämtland Härjedalen Turism arbetat med att inrikta sin marknadskommunikation mot contentmarknadsföring via digitala kanaler. Fokus för rollen som kommunikatör kommer framöver att ligga på fortsatt arbete och implementering av de nya arbetssätten. Du kommer att få vara delaktig i ett fortsatt utvecklingsarbete och samtidigt arbeta med löpande kommunikationsarbete, både internt och externt samt nationellt och internationellt. I rollen ingår en hög grad av samverkan med besöksnäringen i Jämtland Härjedalen, främst via de olika destinationsbolagen. Webbpublicering, sociala medier, analys, omvärldsbevakning, nyhetsbrev, text- och bildhantering samt grafisk formgivning är några av arbetsuppgifterna.

Digital marknads koordinator

Är du en junior digital stjärna med bakgrund inom marknadsföring?
Älskar du att skriva content och att hålla många bollar i luften samtidigt?
Då kan det här vara jobbet för dig!

Sigtunahöjden Hotell och Konferens AB söker en digital marknadskoordinator som kan ta ansvar för företagets marknadsföring, hemsida och övriga digitala kanaler.

Konferensansvarig

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.

Koordinator med event som specialitet

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Projektledare till JCP i Stockholm

Eventbyrån i Stockholm har haft en bra och stabil tillväxt under flera år och är nu i fas att utvecklas med fler framgångsrika team. Därför söker vi Dig som vill vidare till något större, mer utmanande, mer lönsamt och roligare. Du vill träffa oss på JCP. Du vill bli vår nästa Projektledare.

Europe PR and Events Manager

Tictail is home to the world’s best independent brands. With brands across the globe, our community consists of emerging designers and countless shoppers, hungry for the latest new thing from up and coming labels. Our platform is filled to the brim with amazing stories and products, and we’re now looking for a Communications and Events pro to lead PR activity, influencer seeding, and on site marketing activations in Sweden.

Fler karriärnyheter