Eventeffect.se – Sveriges ledande nyhetskälla för mötesindustrin.
Oberoende nyheter och verktyg för alla som jobbar med event, konferenser och seminarier.

Medarbetare

Victor Lindberg, Co-Founder/CEO
070-611 11 53 – victor@eventeffect.se
Victor är hallänning och utbildad inom Service Management och har jobbat med event och arrangemang under många år och nu senast har hans uppdrag varit att jobba med marknadsföring av konferenser på ett mediehus i Stockholm. ”eventeffect.se är sajten jag saknade i detta jobb!”

 

Joline Ekman, Journalist, redaktör
070-529 65 28 – joline@eventeffect.se
Joline är Ockelbobon som studerat journalistik med vetenskaplig inriktning vid Södertörns högskola. Sedan examen har hon arbetat med att skriva om miljö och hållbarhet.

 

S-E Remmare, Co-Founder/Chairman
070-750 86 21 – sven@eventeffect.se
S-E är Stockholmare och har jobbat i IDG Sveriges ledning under många år och har under de senaste åren varit VD för PMP Public Media Partner AB, han har stor erfarenhet av att framgångsrikt driva både medieprojekt och event.

 

fullsizerender-502x251-2Liza Holmström, Reporter
liza@eventeffect.se
Liza är Gävlebon som studerar projektledarskap inom möten och event på TEC. Hon har sedan tidigare en kandidat i mediekommunikation och brinner för marknadsföring och kommunikation i alla former.

 

FullSizeRenderHelena Ardhall, Researcher
070-799 10 02  helena@eventeffect.se
Helena är Spångabo med ett stort tålamod och passionerat trädgårdsintresse. Just nu arbetar hon med att kartlägga alla företag på eventmarknaden i Sverige.

 

 

ArifArif Ahmed, Säljare platsannonser
070-758 79 60 – arif.ahmed@usmab.se
Arif är Uppsaliensaren som älskar service, driver sedan några år tillsammans med sin kompanjon säljbolaget USM Uppsala Sales and Marketing AB. Ring eller maila så får du hjälp att hitta din nya medarbetare.

ee

Eventeffect Nordic AB
Sveavägen 98
113 50 Stockholm