Senaste lediga tjänsterna att söka:

 

Marknadsassistent till Ticket

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med försäljning online, på telefon och i butik. Vi har en omsättning på 5,8 miljarder kr och i Sverige har vi en marknadsandel på ca 25%. Marknadsavdelningen på Ticket är 8 personer som jobbar helhjärtat för att säkra att vi har marknadens bästa utbud, kundlojalitet och varumärke.

Projektledare marknad med strategiskt ansvar till EVRY

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag.

Chef till utbildningsadministration och kundcenter

Folkuniversitetet har en stor och omfattande verksamhet inom folkbildning. Vi genomför nu förändringar av vår organisation som innebär att vi samlar verksamhet från utbildningsadministration, reception och regionalt kundcenter till en gemensam serviceenhet som vi nu söker en verksamhetsledare till. Sista ansökningsdag 7 maj.

Produktionsledare till Expohouse

Vill du jobba med några av världens starkaste och mest spännande varumärken? Vill du ha möjlighet att påverka din egen utveckling och vara del av ett växande företags fortsatta framgång? Är du en kunnig produktionsledare som gillar utmaningar och känner stolthet att leverera hög kvalitet? Då tycker vi att du ska söka dig till oss på Expohouse!

Tekniker hotell och kongress

Radisson Blu Stockholm Waterfront och Stockholm Congress Centre söker vi nu en fastighetstekniker till vår driftavdelning. Du kommer att medverka till att säkra upp vårt hotell och kongresscenter. Då verksamheten bedrivs dygnet runt kan du komma att delta i viss beredskap. Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Du rapporterar till vår fastighetschef.

Tekniska museet söker en eventansvarig

Vill du vara med på Tekniska museets resa mot målet att bli det mest kreativa museet i Europa och den självklara arenan för näringsliv, forskning, skola och barnfamilj? Ansök snarast, dock senast 19 maj 2017.

Mice Sales / Bokningsagent till Scandic Hallandia

Scandic Hallandias centrala läge i Halmstad gör hotellet till den perfekta basen för shopping och aktiviteter. Nära hotellet hittar du butiker, museer, hembyggdsgårdar och konst. Längst Halmstad kust finns även ett flertal härliga badstränder.

Elmia söker en erfaren projektledare för Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder. Här samlas årligen runt 1200 utställare från 30 länder och upp mot 15 000 besökare. Under mässan grundläggs varje år affärer för flera miljarder kronor.

Elmia Subcontractor ingår i industrisektorn tillsammans med ytterligare sju andra industrimässor och events.Elmia Subcontractor är inne i en expansiv utvecklingsfas och nu söker vi en erfaren projektledare för att stärka upp teamet ytterligare.

ICEHOTEL söker vd

1989 öppnade världens första hotell gjort av snö och is – ICEHOTEL.

Genom vårt världsunika erbjudande har ICEHOTEL blivit ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken. Från och med nu kan vi erbjuda våra gäster en hållbar isupplevelse med isbar, isgalleri och issviter som med solens hjälp kommer att vara öppen 365 dagar om året.

Administrativ kundmötessamordnare

Vill du jobba på en kundorienterad modern myndighet?

Upphandlingsmyndighetens vision är sunda offentliga affärer för en hållbar framtid. Vi är en ung myndighet med uppdrag att ge stöd till upphandlande myndigheter och leverantörer genom att utveckla och förmedla kunskap, verktyg och metoder. Myndigheten är i en uppbyggnads- och utvecklingsfas där alla medarbetare har stora möjligheter att bidra till myndighetens verksamhet och framtid.

Årets Kock AB söker ny VD

Årets Kock är en del av det svenska matundret sedan drygt tre decennier. 2018 har tävlingen, tillika svenska mästerskapen för professionell matlagning funnits i 35 år. För att leda svensk gastronomi in i framtiden söker vi nu en VD med driv, kraft och passion för att utveckla både varumärke och verksamhet. Att leda Årets Kock är ett av matbranschens mest intressanta och utvecklande uppdrag.

Säljare – 7A

7A är idag en av Stockholms mest exklusiva kontors- och konferensanläggningar uppdelade på tre enheter; 7A Strandvägen, 7A Odenplan och 7A Centralen. Förutom lokaler, service och mat så hjälper vi gärna till med att fylla era arrangemang med allt från aktiviteter som smakprovningar, inspirerande föreläsare eller underlätta er konferens med webbaserad deltagarhantering.

Bokningschef – 7A

7A är idag en av Stockholms mest exklusiva kontors- och konferensanläggningar uppdelade på tre enheter; 7A Strandvägen, 7A Odenplan och 7A Centralen. Förutom lokaler, service och mat så hjälper vi gärna till med att fylla era arrangemang med allt från aktiviteter som smakprovningar, inspirerande föreläsare eller underlätta er konferens med webbaserad deltagarhantering.

Arbetsledare

Fyrishov är en arena för bad, idrott och event och ett av landets ledande besöksmål. Arenan omfattar hallar för inomhusidrott, olika specialhallar och en generös badanläggning. Fyrishovs verksamhet omfattar även stadsdelsbadet Gottsundabadet. Både Fyrishov och Gottsundabadet håller öppet alla dagar året runt. Bolaget ingår i kommunkoncernen Uppsala Stadshus AB.

Key Account Manager

Vi på SF Bio söker dig som vill vara ansiktet utåt och arbeta med B2B försäljningen av vår mötes- och eventverksamhet i Stockholm. SF Bio Möten & Event har en rikstäckande kedja av möteslokaler som går att anpassa till alltifrån kundevent, frukostmöten, konferenser, föreläsningar, årsmöten, mässor och mycket, mycket mer. Som Key Account Manager kommer du att få en unik chans att arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken!

Eventkoordinator 50% till Volvo Bussar för Volvo Ocean Race

Har du arbetat med stora event och projekt i en koordinerande roll tidigare? Är du en serviceinriktad person med god kommunikationsförmåga? Då har vi ett uppdrag för dig! Randstad söker nu, enligt överenskommelse, en eventkoordinator på 50% till Volvo Bussar för eventet Volvo Ocean Race!

Kommersiell Chef Djurgården Hockey

Som vår Kommersiella Chef ansvarar du primärt för affärs-/produktutveckling och för att finna nya intäktsmöjligheter för bolagets intäkter inom B2B, B2C och evenemang.

Sponsringschef

Sponsringschef på Svenska Spel är drömjobbet för dig som har blick för affärer och marknadsföring och älskar idrott. Som Sponsringschef ansvarar du för Sveriges största sponsringsbudget och säkerställer att sponsringen tydligt stödjer Svenska Spels affär och varumärke.

Destinationsutvecklare

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Sponsoring and Event Coordinator

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare arbetat inom en global koncern? Har du goda erfarenheter av hantering av sponsorer och evenemang? Adecco kan nu erbjuda dig en spännande tjänst på deltid som Sponsoring and Event Coordinator med start omgående!

Konferenspoolen söker förstärkning i säljteamet

Är du en säljare som har passion för det digitala?
Är du en glad och energisk person som gillar fart och fläkt?
Vill du bli vår nya lagkamrat i vårt säljteam?
Vill du vara med och utveckla Konferenspoolen för framtiden?
Är du ambitiös och initiativrik och van att agera ”från ax till limpa”.

Superyacht crew

Vi är Galileo Maritime Academy , ett rekryteringsscentrum för superyacht crew , med bas i Phuket, Thailand, hemmahamn för Asiens superyachter. Vi placerar kvalificerade kandidater på de finaste superyachterna runt om i världen, företrädesvis i Phuket.
Galileo är den enda superyacht-akademin i Asien som är ackrediterad och godkänd av det brittiska statliga verket Maritime & Coastguard Agency (MCA) och auktoriserad att utfärda MCA: s kompetenscertifikat.

Turismstrateg

Strömsunds utvecklingsbolag AB (Suab) är helägt av Strömsunds kommun. Vår verksamhet styrs av ägardirektiv från kommunen. I Suabs styrelse sitter utvalda politiker och representation från näringslivet.

Turistinformatör

Informatör till Gäddede turistinformation 100%.
Gäddede turistinformation ligger i Frostvikens naturinformations lokaler i centrala Gäddede.

Eventkoordinator

Med 9 000 studenter och 600 medarbetare är Högskolan i Halmstad en dynamisk arbetsplats för lärande, utveckling och forskning, och en attraktiv studieort med goda förutsättningar för boende och fritid. Högskolan är ett innovationsdrivande lärosäte och det ska avspegla sig i allt vi gör – i utbildning och forskning likaväl som i administration, kommunikation och event.

Platschef till Wenner-Gren Center

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholmsbästa kundupplevelser inom mat och möten!

Project Manager, CWT Meeting & Events

CWT Meetings & Events is a global, full-service meetings and events agency with over 30 years of experience providing innovative solutions for both strategic meetings and event management.

In House Sales Manager

Scandic Skogshöjd & Scandic Södertälje söker In House Sales Manager med väl utvecklad kommersiell kompetens samt fokus på ledarskap och processer

Digital kommunikatör med sinne för smart kommunikation

Under det senaste året har Jämtland Härjedalen Turism arbetat med att inrikta sin marknadskommunikation mot contentmarknadsföring via digitala kanaler. Fokus för rollen som kommunikatör kommer framöver att ligga på fortsatt arbete och implementering av de nya arbetssätten. Du kommer att få vara delaktig i ett fortsatt utvecklingsarbete och samtidigt arbeta med löpande kommunikationsarbete, både internt och externt samt nationellt och internationellt. I rollen ingår en hög grad av samverkan med besöksnäringen i Jämtland Härjedalen, främst via de olika destinationsbolagen. Webbpublicering, sociala medier, analys, omvärldsbevakning, nyhetsbrev, text- och bildhantering samt grafisk formgivning är några av arbetsuppgifterna.

Digital marknads koordinator

Är du en junior digital stjärna med bakgrund inom marknadsföring?
Älskar du att skriva content och att hålla många bollar i luften samtidigt?
Då kan det här vara jobbet för dig!

Sigtunahöjden Hotell och Konferens AB söker en digital marknadskoordinator som kan ta ansvar för företagets marknadsföring, hemsida och övriga digitala kanaler.

Konferensansvarig

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.

Operativ projektledare till Formex

Affärsområde Mässors uppdrag är att i enlighet med Stockholmsmässans vision och affärsidé arrangera inspirerande mässor i världsklass. Affärsområdet består av Formex, Nordbygg , Fastighetsfokus, Persontrafik, Samhällsbyggararenan/Almedalen, Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week.

Koordinator med event som specialitet

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Projektledare till ATGs eventavdelning

Är du den vi söker?
Vi söker en driven och socialt kompetent projektledare till ATGs eventavdelning. Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med events och är van att samarbeta och driva projekt både internt och externt. Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och är lösningsorienterad.
Du får möjlighet att jobba i ett mycket framgångsrikt företag inom en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort.

Marknadsansvarig

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.

Project manager till Kinnarps AB

Som Project manager ingår du i avdelningen Global Range & Communications som ansvarar för att Kinnarpskoncernen har ett komplett erbjudande av produkter och marknadsföringskoncept som stärker Kinnarps position. I rollen ingår att styra, leda och koordinera aktiviteter och funktioner inom ett marknadsförings- och/eller kommunikationsprojekt såsom event, produktlansering, digitala projekt eller liknande. Du kommer även att vara behjälplig i vanligt förekommande arbetsuppgifter på en marknads- och kommunikationsavdelning.

Västerås marknad och näringsliv söker koordinator till expectrum

Vi vill skapa positiva krockar mellan människor och verksamheter! Därför behöver vi dig som vill och kan skapa möten som engagerar, involverar och inspirerar till nya tankesätt. Som koordinator har du en varierande roll och du är spindeln i nätet. Är detta en tjänst för dig?

Meeting Manager

Vi söker en Meeting Manager (MM) som vill driva Amarantens konferensavdelning till att leverera möten i världsklass. Vi ser att du är en person som brinner för att öka lönsamheten och nå uppsatta prognoser och mål för avdelningen. Du arbetar operativt i driften och har öga för att konferenslokalerna är i bästa skick varje dag. MM rapporterar till Hotel Manager (HM).

Projektledare till JCP i Stockholm

Eventbyrån i Stockholm har haft en bra och stabil tillväxt under flera år och är nu i fas att utvecklas med fler framgångsrika team. Därför söker vi Dig som vill vidare till något större, mer utmanande, mer lönsamt och roligare. Du vill träffa oss på JCP. Du vill bli vår nästa Projektledare.

Projektledare Event

Projektledare Event – Marknadsavd hos DB Schenker – Göteborg

Du som antar utmaningen som vår eventprojektledare kommer att få ett huvudansvar inför vårens och sommarens spännande kund- och medarbetarevents, hela vägen från idé till genomförande och uppföljning.

Affärsområdesansvarig Evenemang och besöksservice

Näringslivsägda Tillväxt Motala AB fortsätter tillsammans med kommunen att satsa på att utveckla Motala som plats och destination. Vi ska växa och uppfattas som en av Sveriges mest framgångsrika kommuner för företagande och en kommun som lockar allt fler boende och besökare.

Account manager till FestMäklarna

FestMäklarna är ett av Sveriges största bokningstjänst inom event. Vi är ett företag som genomsyras av entreprenörskap, nytänkande och en stor vilja att hela tiden utvecklas som människor och företagare. Affärsiden går ut på att boka in privata/företagsfester på de festlokaler som FestMäklarna samarbetar med. Nu söker vi eventsäljare som skall ansvara för Stockholms området. Är du en ödmjuk person som sätter individen i fokus och som har vana av att använda telefon som arbetsredskap så är detta rätt jobb för dig.

Chef innesälj/projektledning för möten och event

Gothia Towers är ett helägt dotterbolag i Svenska Mässan Koncernen och en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellet, restauranger, konferens- och mässanläggningen. Vi har ambitionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen.

Projektledare konferens & kongress sökes till Elite Park Avenue Hotel

Detta eleganta hotell har ett idealiskt läge på Göteborgs huvudgata Avenyn, mitt emot hållplatsen för flygbussarna. Här finns 2 populära restauranger, en engelsk pub och wellness-avdelning. De 317 moderna, luftkonditionerade rummen på Elite Park Avenue Hotel har satellit-TV, gratis Wi-Fi och bekväma fåtöljer.

Svenska Möten söker innesäljare/mötesplanerare

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se