Senaste lediga tjänsterna att söka:

 

Eventkoordinator 50% till Volvo Bussar för Volvo Ocean Race

Har du arbetat med stora event och projekt i en koordinerande roll tidigare? Är du en serviceinriktad person med god kommunikationsförmåga? Då har vi ett uppdrag för dig! Randstad söker nu, enligt överenskommelse, en eventkoordinator på 50% till Volvo Bussar för eventet Volvo Ocean Race!

Kommersiell Chef Djurgården Hockey

Som vår Kommersiella Chef ansvarar du primärt för affärs-/produktutveckling och för att finna nya intäktsmöjligheter för bolagets intäkter inom B2B, B2C och evenemang.

Sponsringschef

Sponsringschef på Svenska Spel är drömjobbet för dig som har blick för affärer och marknadsföring och älskar idrott. Som Sponsringschef ansvarar du för Sveriges största sponsringsbudget och säkerställer att sponsringen tydligt stödjer Svenska Spels affär och varumärke.

Destinationsutvecklare

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Sponsoring and Event Coordinator

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare arbetat inom en global koncern? Har du goda erfarenheter av hantering av sponsorer och evenemang? Adecco kan nu erbjuda dig en spännande tjänst på deltid som Sponsoring and Event Coordinator med start omgående!

Konferenspoolen söker förstärkning i säljteamet

Är du en säljare som har passion för det digitala?
Är du en glad och energisk person som gillar fart och fläkt?
Vill du bli vår nya lagkamrat i vårt säljteam?
Vill du vara med och utveckla Konferenspoolen för framtiden?
Är du ambitiös och initiativrik och van att agera ”från ax till limpa”.

Superyacht crew

Vi är Galileo Maritime Academy , ett rekryteringsscentrum för superyacht crew , med bas i Phuket, Thailand, hemmahamn för Asiens superyachter. Vi placerar kvalificerade kandidater på de finaste superyachterna runt om i världen, företrädesvis i Phuket.
Galileo är den enda superyacht-akademin i Asien som är ackrediterad och godkänd av det brittiska statliga verket Maritime & Coastguard Agency (MCA) och auktoriserad att utfärda MCA: s kompetenscertifikat.

Turismstrateg

Strömsunds utvecklingsbolag AB (Suab) är helägt av Strömsunds kommun. Vår verksamhet styrs av ägardirektiv från kommunen. I Suabs styrelse sitter utvalda politiker och representation från näringslivet.

Turistinformatör

Informatör till Gäddede turistinformation 100%.
Gäddede turistinformation ligger i Frostvikens naturinformations lokaler i centrala Gäddede.

Eventkoordinator

Med 9 000 studenter och 600 medarbetare är Högskolan i Halmstad en dynamisk arbetsplats för lärande, utveckling och forskning, och en attraktiv studieort med goda förutsättningar för boende och fritid. Högskolan är ett innovationsdrivande lärosäte och det ska avspegla sig i allt vi gör – i utbildning och forskning likaväl som i administration, kommunikation och event.

Platschef till Wenner-Gren Center

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholmsbästa kundupplevelser inom mat och möten!

Project Manager, CWT Meeting & Events

CWT Meetings & Events is a global, full-service meetings and events agency with over 30 years of experience providing innovative solutions for both strategic meetings and event management.

In House Sales Manager

Scandic Skogshöjd & Scandic Södertälje söker In House Sales Manager med väl utvecklad kommersiell kompetens samt fokus på ledarskap och processer

Digital kommunikatör med sinne för smart kommunikation

Under det senaste året har Jämtland Härjedalen Turism arbetat med att inrikta sin marknadskommunikation mot contentmarknadsföring via digitala kanaler. Fokus för rollen som kommunikatör kommer framöver att ligga på fortsatt arbete och implementering av de nya arbetssätten. Du kommer att få vara delaktig i ett fortsatt utvecklingsarbete och samtidigt arbeta med löpande kommunikationsarbete, både internt och externt samt nationellt och internationellt. I rollen ingår en hög grad av samverkan med besöksnäringen i Jämtland Härjedalen, främst via de olika destinationsbolagen. Webbpublicering, sociala medier, analys, omvärldsbevakning, nyhetsbrev, text- och bildhantering samt grafisk formgivning är några av arbetsuppgifterna.

Digital marknads koordinator

Är du en junior digital stjärna med bakgrund inom marknadsföring?
Älskar du att skriva content och att hålla många bollar i luften samtidigt?
Då kan det här vara jobbet för dig!

Sigtunahöjden Hotell och Konferens AB söker en digital marknadskoordinator som kan ta ansvar för företagets marknadsföring, hemsida och övriga digitala kanaler.

Konferensansvarig

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.

Operativ projektledare till Formex

Affärsområde Mässors uppdrag är att i enlighet med Stockholmsmässans vision och affärsidé arrangera inspirerande mässor i världsklass. Affärsområdet består av Formex, Nordbygg , Fastighetsfokus, Persontrafik, Samhällsbyggararenan/Almedalen, Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week.

Koordinator med event som specialitet

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Projektledare till ATGs eventavdelning

Är du den vi söker?
Vi söker en driven och socialt kompetent projektledare till ATGs eventavdelning. Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med events och är van att samarbeta och driva projekt både internt och externt. Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och är lösningsorienterad.
Du får möjlighet att jobba i ett mycket framgångsrikt företag inom en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort.

Marknadsansvarig

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.

Project manager till Kinnarps AB

Som Project manager ingår du i avdelningen Global Range & Communications som ansvarar för att Kinnarpskoncernen har ett komplett erbjudande av produkter och marknadsföringskoncept som stärker Kinnarps position. I rollen ingår att styra, leda och koordinera aktiviteter och funktioner inom ett marknadsförings- och/eller kommunikationsprojekt såsom event, produktlansering, digitala projekt eller liknande. Du kommer även att vara behjälplig i vanligt förekommande arbetsuppgifter på en marknads- och kommunikationsavdelning.

Västerås marknad och näringsliv söker koordinator till expectrum

Vi vill skapa positiva krockar mellan människor och verksamheter! Därför behöver vi dig som vill och kan skapa möten som engagerar, involverar och inspirerar till nya tankesätt. Som koordinator har du en varierande roll och du är spindeln i nätet. Är detta en tjänst för dig?

Meeting Manager

Vi söker en Meeting Manager (MM) som vill driva Amarantens konferensavdelning till att leverera möten i världsklass. Vi ser att du är en person som brinner för att öka lönsamheten och nå uppsatta prognoser och mål för avdelningen. Du arbetar operativt i driften och har öga för att konferenslokalerna är i bästa skick varje dag. MM rapporterar till Hotel Manager (HM).

Projektledare till JCP i Stockholm

Eventbyrån i Stockholm har haft en bra och stabil tillväxt under flera år och är nu i fas att utvecklas med fler framgångsrika team. Därför söker vi Dig som vill vidare till något större, mer utmanande, mer lönsamt och roligare. Du vill träffa oss på JCP. Du vill bli vår nästa Projektledare.

Projektledare Event

Projektledare Event – Marknadsavd hos DB Schenker – Göteborg

Du som antar utmaningen som vår eventprojektledare kommer att få ett huvudansvar inför vårens och sommarens spännande kund- och medarbetarevents, hela vägen från idé till genomförande och uppföljning.

Affärsområdesansvarig Evenemang och besöksservice

Näringslivsägda Tillväxt Motala AB fortsätter tillsammans med kommunen att satsa på att utveckla Motala som plats och destination. Vi ska växa och uppfattas som en av Sveriges mest framgångsrika kommuner för företagande och en kommun som lockar allt fler boende och besökare.

Account manager till FestMäklarna

FestMäklarna är ett av Sveriges största bokningstjänst inom event. Vi är ett företag som genomsyras av entreprenörskap, nytänkande och en stor vilja att hela tiden utvecklas som människor och företagare. Affärsiden går ut på att boka in privata/företagsfester på de festlokaler som FestMäklarna samarbetar med. Nu söker vi eventsäljare som skall ansvara för Stockholms området. Är du en ödmjuk person som sätter individen i fokus och som har vana av att använda telefon som arbetsredskap så är detta rätt jobb för dig.

Chef innesälj/projektledning för möten och event

Gothia Towers är ett helägt dotterbolag i Svenska Mässan Koncernen och en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellet, restauranger, konferens- och mässanläggningen. Vi har ambitionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen.

Projektledare konferens & kongress sökes till Elite Park Avenue Hotel

Detta eleganta hotell har ett idealiskt läge på Göteborgs huvudgata Avenyn, mitt emot hållplatsen för flygbussarna. Här finns 2 populära restauranger, en engelsk pub och wellness-avdelning. De 317 moderna, luftkonditionerade rummen på Elite Park Avenue Hotel har satellit-TV, gratis Wi-Fi och bekväma fåtöljer.

Svenska Möten söker innesäljare/mötesplanerare

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se

Konferens/affärsområdeschef på Teknologisk Institut

Vi söker en ny affärsområdeschef som ska ta våra utbildningskonferenser vidare till nästa nivå med fortsatt utveckling med god ekonomi. Målsättningen är att bygga Sveriges ledande utbildningsföretag och vi är på god väg. Du kommer att leda utvecklingen av utbildningskonferenser med fokus på upplevelsen för våra kunder, leda medarbetare och skapa bra resultat.

Hotellchef

Winn Hotel Group – Uppsala
Park Inn by Radisson Uppsala är ett hotell med personlig atmosfär nära Uppsala Resecentrum, endast 18 min från Arlanda. Hotellet har 95 sköna hotellrum, en mysig bar & restaurang, Aperitivo, där du alltid kan få något gott att äta & dricka. Konferensavdelningen har 5 utmärkta lokaler för både möten och events, samt bastu och gym för både avkoppling och träning.

Meeting & Event Manager sökes till Scandic Alvik

Scandic Alvik ligger bara 5 km från centrala Stockholm. Tunnelbana, tvärbanan och bussar finns alldeles runt hörnet och tar dig in till Stockholm city på 10 minuter. Under sommarmånaderna kan du även ta färjan M/S Movitz in till centrala Stockholm. Alvik Strand affärsområde ligger alldeles runt hörnet från Scandic Alvik, och Bromma flygplats är endast en kort biltur bort.

Projektledare till Aventi

Aventi är ett eventbolag som arbetar med att skapa event över hela Sverige. Vi stärker våra kunders värde och varumärken genom att anordna event som genomsyras av fantasi, passion och fokus. Man kan säga att vi är mästare på professionell galenskap.

Platschef till Tierp Arena

Tierp Arena är en av Sveriges modernaste utomhusarenor och ligger endast en dryg timmes restid norr om Stockholm. Tierp Arena är byggd med upplevelsen och människan i fokus. Inom en radie av tre timmars bilresa nås över fyra miljoner människor. Besökare och deltagare delar på det 165 hektar stora arenaområdet med faciliteter som 22 000 läktarplatser, egna restauranger, 7 000 parkeringsplatser samt en egen camping. På området finns även en modern konferensanläggning, dragracingbana, racingbana, samt en landningsbana för flyg i direkt anslutning. Nya Tierp Arena AB tog över arenan under våren 2014.

Vd till Visit Umeå

Visit Umeå AB verkar för utveckling och positionering av Umeå och Umeåregionen som en attraktiv besöks-, mötes- och evenemangsregion för såväl privat- som affärsturism. Bolaget är även drivande i frågor som rör handels- och centrumutveckling. Visit Umeås uppgift är att samordna och effektivisera utvecklingsinsatser med fokus på paketering, marknadsföring och införsäljning av besöksanledningar till destination. Målet är att destinationen Umeå innan år 2020 skall fördubbla den turistekonomiska omsättningen från 1 miljard kronor år 2010 till totalt 2 miljarder kronor år 2020. Omsättningsökningen kommer framför allt från nya och större evenemang, möten och konferenser, privatturismen samt handeln.

M/S Molly söker en eventkoordinator med fokus på service & administration

Academic Work söker för M/S Mollys räkning en eventkoordinator som ska bli en del av teamet som idag består av tre personer. Teamet arbetar på plats på båten och arrangerar olika typer av event. Du erbjuds en bred koordinerande roll som bland annat innefattar kundkontakt, bokning av arrangemang samt planering och uppföljning. Du kommer också ansvara för fakturering och viss ekonomisk uppföljning. M/S Molly erbjuder event för både företag och privatpersoner, tex konferenser, företagsfester, bröllop och födelsedagar.

Coordinator Sports Marketing – Stadium

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Europe PR and Events Manager

Tictail is home to the world’s best independent brands. With brands across the globe, our community consists of emerging designers and countless shoppers, hungry for the latest new thing from up and coming labels. Our platform is filled to the brim with amazing stories and products, and we’re now looking for a Communications and Events pro to lead PR activity, influencer seeding, and on site marketing activations in Sweden.

Verkställande Direktör, Visit Sweden AB

Vill du leda och driva arbetet med att marknadsföra Sverige i världen? Visit Sweden söker en mogen och kommunikativ person, med tydligt affärsmannaskap och god strategisk förmåga till rollen som ny VD för bolaget.

Projektledare på deltid inom marknad och event

Academic Work söker för EFESO Consultings räkning en projektledare för deras marknadsaktiviteter. I dagsläget har de ingen som jobbar med enbart marknadsföring utan vill utöka personalstyrkan med en person som jobbar dedikerat med företagets marknadsmaterial och event.

Marknadsassistent

True Heading AB – Danderyd
Brinner du också för navigation, teknik och båtliv? Då ska du arbeta och utvecklas hos oss på True Heading och Seapilot!

Erfaren projektledare – vikariat

Helsingborg Arena och Scen AB har hela staden som arbetsplats. Helsingborg Arena och Scen AB är en av södra Sveriges största aktörer inom evenemang, kultur och möten. Bolaget ägs av Helsingborgs stad och skapar evenemang med variation och bredd för Helsingborgare och besökare varje dag året runt

Konferensansvarig på Tändstickspalatset

Lundqvist & Lindqvist driver sedan 20 år två mötesanläggningar i det absoluta toppskiktet och finns på två centrala adresser i Sthlm; Klara Strand på Klarabergsviadukten 90 och i Ivar Kreugers Tändstickspalatset på Västra Trädgårdsgatan 15, bägge anläggningarna inrymmer ett 15-tal möteslokaler vardera. Företaget har en stark tillväxt och driver i Tändstickspalatset även en exklusiv medlemsklubb med arbetsplatser samt ett kontorshotell.

Är du vår näste Turismutvecklare?

Välkommen till Gislaveds kommun. Här är det nära till allt. Nära till naturen, tystnaden och inspirationen. Men även nära till kulturen, idrotten och ett rikt fritidsliv. Här finns precis lika goda möjligheter för friluftsliv i skog och mark som för spännande konstutställningar, konserter eller fartfyllda idrottsevenemang.

Ansvarig för relationer och försäljning

Destination Kalmar arbetar för att besökaren ska välja Kalmar framför andra destinationer. Kalmar ska vara en attraktiv stad, inte bara för besökare, utan även för invånare och potentiella inflyttare. Vi genomför ständigt satsningar för att stärka besöksnäringen och evenemangsutbudet. Vi bedriver också turistcenter- och gästhamnsverksamhet och ansvarar för verksamheten på Kalmar Slott.
Kalmars besöksnäring har haft en positiv utveckling och två år i rad har Kalmar röstats fram som Årets sommarstad. Regionens näringsliv har en viktig del i utvecklingen. Idag har Destination Kalmar partneravtal med ca 120 företag och organisationer, som bidrar till att våra satsningar ska kunna bli verklighet. För att vi ska kunna ta ytterligare ett steg framåt behöver vi bli ännu fler som satsar på Kalmar.

Destinationsutvecklare

Vi som arbetar inom kommunen finns där människor finns. Vi gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi bidrar till människors livskvalitet. Varje dag. Därför tycker vi att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Projektledare event Bonnier Corporation – Stockholm

Vill du vara med i det spännande arbetet att genomföra event för TV4, C More, Bonnier Broadcasting och Nyhetsbolaget? Nu söker vi en erfaren projektledare till vårt team som genomför event riktat till målgrupperna B2B, B2C och B2E. Här får du vara med i ett viktigt arbete att planera och genomföra events så vi skapar en oförglömlig upplevelse till våra gäster.