Senaste lediga tjänsterna att söka:

 

Erfaren säljare till Delegia AB

Delegia AB utvecklar, säljer och hyr ut system och IT-lösningar till mötesindustrin; mässor, konferenser, kongresser och event. Våra system hjälper våra kunder med administration av arrangemang, ökade marknadsaktiviteter och med nya kommunikationssätt för det fysiska mötet.

Helsingborg Convention & Event Bureau söker dig som vet vad som krävs för att värva ett evenemang eller möte!

Helsingborg Convention & Event Bureau har sedan 2009 arbetat med att värva möten och evenemang till Helsingborg. Vi vidgar nu vårt uppdrag till att även omfatta bearbetning av den internationella kongressmarknaden. 2020 invigs kongressanläggningen Sea U i Helsingborg och den vill vi fylla med bl.a. internationella möten. Vårt uppdrag har därmed utökats och av den anledningen söker vi nu en förstärkning till vår verksamhet.

Sales Manager

Clarion Hotel Winn i Gävle ligger som det mest centrala hotellet i anslutning till Stortorget i Gävle.
Här finner du 200 rum med 460 bäddar, 15 konferenslokaler och en stor gemytlig restaurang.

Vikarierande projektledare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 40 000 studenter, 7 000 anställda och en omsättning på 6,5 miljarder kronor.

Projektledare Konferens och affärsresor

Travel Service är ett expansivt bolag inom reseindustrin som startades 1991 med en idé om hur vi bättre kan leverera service genom att alltid bry oss lite extra om våra kunder. Vi har lyckats att expandera från ingenting till fler än 20 anställda och över 100 miljoner i omsättning. Vi ser personalen som den viktigaste ingrediensen i relationen mellan kund och leverantör och vi har som vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda, bästa leverantören till våra kunder och bästa kund till våra leverantörer. På resan dit är det oerhört viktigt att vi alla har skoj!

Inköpare till Nöjesresan.se

Vill du arbeta i en dynamisk miljö i ett snabbväxande företag som genomsyras av stark entreprenörsanda där du kan vara med att påverka, utveckla och bidra?

Besökskoordinator/handläggare

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning.

Junior projektkoordinator som vill se Sverige

Ledarna söker en lösningsorienterad och serviceinriktad junior projektkoordinator. Som projektkoordinator kommer du att ha ansvaret över att all logistik och utförandet av konferenserna upprätthåller en mycket god kvalité med en hög servicenivå.

VD-Assistent med stort driv!

Redo för nästa steg i karriären? Är du en driven, initiativrik och strukturerad person som tycker om korta beslutsvägar och trivs i händelsernas centrum? Då har vi jobbet för dig!

Event- & Marketing Coordinator

Som Event & Marketing Coordinator kommer du att arbeta i flera projekt samtidigt och samarbeta både med resten av marknadsavdelningen och resten av organisationen (våra konsulter och säljare). Din roll är att både agera bollplank och kreativt stöd till organisationen i planeringen av marknadsaktiviteter och att producera marknadsmaterial. I vissa fall kommer du också att agera beställare gentemot byråer av olika slag.

Chief Happiness Officer

Världens lyckligaste yrkesmänniskor. Varken mer eller mindre. Vi på Kvadrat tar lycka på stort allvar, och har fokus på att alla kvadratare känner att de har de bästa möjligheterna att vara så nära en känsla av lycka i sitt arbetsliv som möjligt. Det är vår modell med frihet och gemenskap i centrum som åstadkommer detta.

Eventbyrå söker erfaren projektledare!

Aktiva Event har funnits sedan år 2000 och är i dag en mycket etablerad och drivande eventbyrå inom större event och action marketing. Vi genomför ett stort antal konferenser och event i Sverige samt runt om i världen årligen. Vi expanderar och söker drivna, kreativa projektledare med tidigare erfarenhet från branschen.

Glasklart söker säljare/projektledare av event

Välkommen till Restaurang & Event Glasklart i Malmö!
I Dockan där Malmö möter havet finns Glasklart sedan 2001 som ett självklart alternativ då det gäller alla slags event, konferens, lunch. Verksamheten drivs med ledorden, korrekt, service, lönsamhet och kärlek.

Hotell och konferensansvarig

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker!

Produktchef B2B till Tallink Silja

Tallink Silja AB är i en spännande fas där vi, tack vare stor efterfrågan, har utökat våra avgångar till 35 stycken per vecka. Vi har även nyligen invigt en helt ny terminal för våra passagerare. Nu tar vi nästa steg och söker dig som vill bidra till en fortsatt stark tillväxt inom konferenser, events och leisure, i en roll som kommersiell Produktchef för B2B.

Projektledare Event, Egmont Publishing

Egmont Publishing Event arbetar med förlagets varumärken och våra huvudsakliga verksamhetsben är event, läsarresor och skapandet av nya koncept. Eventavdelningen är en del av försäljningsavdelningen och arrangerar fler än 40 event per år och ca 50 läsarresor. Aktiviteterna kretsar kring våra passionerade läsare och förlagets varumärken.

VD Vadstena Turism och Näringsliv

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7 500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till.

Projektledare/Mässansvarig

Hvilan Utbildning är en modern utbildningsanordnare inom den gröna näringen och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation.

Svenska Mässan Mässor och Möten AB rekryterar markandskoordinator

Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år välkomnar vi cirka 1,8 miljoner besökare till vår mötesplats. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 2,6 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se.

Logi – och marknadskoordinator

Hemavan Tärnaby växer och Hemavan Alpint AB satsar stort i området. Nu söker vi en stjärna som vill vara med på resan tillsammans med oss. Är du en glad, social och driven person  som älskar fjällen? Då är du kanske den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ny kollega till Guest service

Vill du vara med och utveckla Sigtunahöjden och arbeta med guest service? Lukas går vidare mot nya utmaningar och nu söker vi hans efterträdare.

Bli turnéstjärna i rollen som Event Coordinator

Vill du bli Benifys alldeles egna turnéstjärna?! Drömmer du om ett liv on the road där ditt syfte är att sprida glädje och kunskap? Då är det här helt rätt roll för dig! I början av 2017 lanserade vi på Benify ett nytt koncept – ”Förmånsbussen”. Det är ett helt unikt sätt för oss att bidra med mervärde till våra kunder!

Marknadskoordinator

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Koncernen, med huvudkontor i Karlskrona, har ett 100-tal anställda och omsätter inklusive andelarna i sina intressebolag cirka 200 MSEK. FabasGruppen ger ut månadstidningar, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med inriktning huvudsakligen på motor och teknik. Därutöver produceras ett 20-tal egna mässor och events med anknytning till motor. Förlaget driver också Bilmuseum och Karlskrona Porslinsmuseum. För ytterligare information, besök www.fabas.se

VD-assistent/ Office Manager

Till Tradera söker vi en VD-assistent med kontorsansvar med start den 1/8. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid och uppdragslängden är på 6 månader, för rätt person finns det goda chanser till fast anställning på Tradera. Tradera sitter tillsammans med PayPal vid Norrtull. 

Office-coordinator

Är du en driven och självgående person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du bli en del av en rolig och inspirerande arbetsplats med högt till tak har vi tjänsten för dig

Executive Assistant till spännande bolag i IT-branschen

Vi söker nu omgående en Executive Assistant till vår kund inom IT-branschen som är beläget strax norr om Stockholm. Det är ett stort internationellt och framgångsrikt företag. Tjänsten är på heltid och inleds som ett konsultuppdrag med möjlighet att anställningen övergår direkt hos vår uppdragsgivare. Tjänsten är berknad att starta omgående varför vi gärna emotser din ansökan redan idag!