Senaste lediga tjänsterna att söka:

 

Chefsassistent & Eventansvarig

Projektledarens stenkoll, administratörens servicekänsla och kommunikatörens engagemang för att bygga relationer? Perfekt. Nu söker vi dig som vill bli en ovärderlig spindel i nätet på ett av världens mest innovativa arkitektkontor.

Hotell och konferensansvarig

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker!

Produktchef B2B till Tallink Silja

Tallink Silja AB är i en spännande fas där vi, tack vare stor efterfrågan, har utökat våra avgångar till 35 stycken per vecka. Vi har även nyligen invigt en helt ny terminal för våra passagerare. Nu tar vi nästa steg och söker dig som vill bidra till en fortsatt stark tillväxt inom konferenser, events och leisure, i en roll som kommersiell Produktchef för B2B.

Projektledare Event

Egmont Publishing Event arbetar med förlagets varumärken och våra huvudsakliga verksamhetsben är event, läsarresor och skapandet av nya koncept. Eventavdelningen är en del av försäljningsavdelningen och arrangerar fler än 40 event per år och ca 50 läsarresor. Aktiviteterna kretsar kring våra passionerade läsare och förlagets varumärken.

VD Vadstena Turism och Näringsliv

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7 500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till.

Vi söker Projektledare till vårt härliga team!

Aktiva Event har funnits sedan år 2000 och är i dag en mycket etablerad och drivande byrå inom större event och Action marketing. Vi genomför ett stort antal konferenser och event i Sverige samt runt om i världen årligen.

Nu söker vi förstärkning och nya medarbetare till vårt härliga team.

Projektledare/Mässansvarig

Hvilan Utbildning är en modern utbildningsanordnare inom den gröna näringen och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation.

Svenska Mässan Mässor och Möten AB rekryterar markandskoordinator

Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år välkomnar vi cirka 1,8 miljoner besökare till vår mötesplats. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 2,6 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se.

Logi – och marknadskoordinator

Hemavan Tärnaby växer och Hemavan Alpint AB satsar stort i området. Nu söker vi en stjärna som vill vara med på resan tillsammans med oss. Är du en glad, social och driven person  som älskar fjällen? Då är du kanske den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ny kollega till Guest service

Vill du vara med och utveckla Sigtunahöjden och arbeta med guest service? Lukas går vidare mot nya utmaningar och nu söker vi hans efterträdare.

Bli turnéstjärna i rollen som Event Coordinator

Vill du bli Benifys alldeles egna turnéstjärna?! Drömmer du om ett liv on the road där ditt syfte är att sprida glädje och kunskap? Då är det här helt rätt roll för dig! I början av 2017 lanserade vi på Benify ett nytt koncept – ”Förmånsbussen”. Det är ett helt unikt sätt för oss att bidra med mervärde till våra kunder!

Marknadskoordinator

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Koncernen, med huvudkontor i Karlskrona, har ett 100-tal anställda och omsätter inklusive andelarna i sina intressebolag cirka 200 MSEK. FabasGruppen ger ut månadstidningar, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med inriktning huvudsakligen på motor och teknik. Därutöver produceras ett 20-tal egna mässor och events med anknytning till motor. Förlaget driver också Bilmuseum och Karlskrona Porslinsmuseum. För ytterligare information, besök www.fabas.se

VD-assistent/ Office Manager

Till Tradera söker vi en VD-assistent med kontorsansvar med start den 1/8. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid och uppdragslängden är på 6 månader, för rätt person finns det goda chanser till fast anställning på Tradera. Tradera sitter tillsammans med PayPal vid Norrtull. 

Office-coordinator

Är du en driven och självgående person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du bli en del av en rolig och inspirerande arbetsplats med högt till tak har vi tjänsten för dig

Executive Assistant till spännande bolag i IT-branschen

Vi söker nu omgående en Executive Assistant till vår kund inom IT-branschen som är beläget strax norr om Stockholm. Det är ett stort internationellt och framgångsrikt företag. Tjänsten är på heltid och inleds som ett konsultuppdrag med möjlighet att anställningen övergår direkt hos vår uppdragsgivare. Tjänsten är berknad att starta omgående varför vi gärna emotser din ansökan redan idag!

Destinationsutvecklare

Destination Läckö-Kinnekulle AB är ett kommunalt bolag och ägs av Götene och Lidköpings kommuner, näringslivet och andra privata intressenter. Destinationsbolagets uppdrag är att arbeta med hela destinationsutvecklingskedjan för att öka tillväxten inom besöksnäringen. De verksamhetsområden destinationsbolaget skall arbeta med är: Destinationsutveckling, Evenemangsutveckling, Destinationsmarknadsföring, Besöksmålsutveckling, Affärs- och kompetensutveckling, Mottagningsservice samt Möten och Konferens.

Projektledare

Du är välkommen till den lilla kommunen med närhet till det stora. Våra verksamheter speglas av ett stort engagemang bland medarbetarna, korta beslutsvägar och gemenskap. Vill du vara en del av detta är du varmt välkommen.

Norbergs kommun söker Projektledare

Marknadsassistent till Ticket

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med försäljning online, på telefon och i butik. Vi har en omsättning på 5,8 miljarder kr och i Sverige har vi en marknadsandel på ca 25%. Marknadsavdelningen på Ticket är 8 personer som jobbar helhjärtat för att säkra att vi har marknadens bästa utbud, kundlojalitet och varumärke.

Projektledare marknad med strategiskt ansvar till EVRY

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag.

Chef till utbildningsadministration och kundcenter

Folkuniversitetet har en stor och omfattande verksamhet inom folkbildning. Vi genomför nu förändringar av vår organisation som innebär att vi samlar verksamhet från utbildningsadministration, reception och regionalt kundcenter till en gemensam serviceenhet som vi nu söker en verksamhetsledare till. Sista ansökningsdag 7 maj.

Produktionsledare till Expohouse

Vill du jobba med några av världens starkaste och mest spännande varumärken? Vill du ha möjlighet att påverka din egen utveckling och vara del av ett växande företags fortsatta framgång? Är du en kunnig produktionsledare som gillar utmaningar och känner stolthet att leverera hög kvalitet? Då tycker vi att du ska söka dig till oss på Expohouse!

Tekniker hotell och kongress

Radisson Blu Stockholm Waterfront och Stockholm Congress Centre söker vi nu en fastighetstekniker till vår driftavdelning. Du kommer att medverka till att säkra upp vårt hotell och kongresscenter. Då verksamheten bedrivs dygnet runt kan du komma att delta i viss beredskap. Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Du rapporterar till vår fastighetschef.

Tekniska museet söker en eventansvarig

Vill du vara med på Tekniska museets resa mot målet att bli det mest kreativa museet i Europa och den självklara arenan för näringsliv, forskning, skola och barnfamilj? Ansök snarast, dock senast 19 maj 2017.

Mice Sales / Bokningsagent till Scandic Hallandia

Scandic Hallandias centrala läge i Halmstad gör hotellet till den perfekta basen för shopping och aktiviteter. Nära hotellet hittar du butiker, museer, hembyggdsgårdar och konst. Längst Halmstad kust finns även ett flertal härliga badstränder.

Elmia söker en erfaren projektledare för Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder. Här samlas årligen runt 1200 utställare från 30 länder och upp mot 15 000 besökare. Under mässan grundläggs varje år affärer för flera miljarder kronor.

Elmia Subcontractor ingår i industrisektorn tillsammans med ytterligare sju andra industrimässor och events.Elmia Subcontractor är inne i en expansiv utvecklingsfas och nu söker vi en erfaren projektledare för att stärka upp teamet ytterligare.

ICEHOTEL söker vd

1989 öppnade världens första hotell gjort av snö och is – ICEHOTEL.

Genom vårt världsunika erbjudande har ICEHOTEL blivit ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken. Från och med nu kan vi erbjuda våra gäster en hållbar isupplevelse med isbar, isgalleri och issviter som med solens hjälp kommer att vara öppen 365 dagar om året.

Administrativ kundmötessamordnare

Vill du jobba på en kundorienterad modern myndighet?

Upphandlingsmyndighetens vision är sunda offentliga affärer för en hållbar framtid. Vi är en ung myndighet med uppdrag att ge stöd till upphandlande myndigheter och leverantörer genom att utveckla och förmedla kunskap, verktyg och metoder. Myndigheten är i en uppbyggnads- och utvecklingsfas där alla medarbetare har stora möjligheter att bidra till myndighetens verksamhet och framtid.

Årets Kock AB söker ny VD

Årets Kock är en del av det svenska matundret sedan drygt tre decennier. 2018 har tävlingen, tillika svenska mästerskapen för professionell matlagning funnits i 35 år. För att leda svensk gastronomi in i framtiden söker vi nu en VD med driv, kraft och passion för att utveckla både varumärke och verksamhet. Att leda Årets Kock är ett av matbranschens mest intressanta och utvecklande uppdrag.

Säljare – 7A

7A är idag en av Stockholms mest exklusiva kontors- och konferensanläggningar uppdelade på tre enheter; 7A Strandvägen, 7A Odenplan och 7A Centralen. Förutom lokaler, service och mat så hjälper vi gärna till med att fylla era arrangemang med allt från aktiviteter som smakprovningar, inspirerande föreläsare eller underlätta er konferens med webbaserad deltagarhantering.

Bokningschef – 7A

7A är idag en av Stockholms mest exklusiva kontors- och konferensanläggningar uppdelade på tre enheter; 7A Strandvägen, 7A Odenplan och 7A Centralen. Förutom lokaler, service och mat så hjälper vi gärna till med att fylla era arrangemang med allt från aktiviteter som smakprovningar, inspirerande föreläsare eller underlätta er konferens med webbaserad deltagarhantering.

Arbetsledare

Fyrishov är en arena för bad, idrott och event och ett av landets ledande besöksmål. Arenan omfattar hallar för inomhusidrott, olika specialhallar och en generös badanläggning. Fyrishovs verksamhet omfattar även stadsdelsbadet Gottsundabadet. Både Fyrishov och Gottsundabadet håller öppet alla dagar året runt. Bolaget ingår i kommunkoncernen Uppsala Stadshus AB.

Key Account Manager

Vi på SF Bio söker dig som vill vara ansiktet utåt och arbeta med B2B försäljningen av vår mötes- och eventverksamhet i Stockholm. SF Bio Möten & Event har en rikstäckande kedja av möteslokaler som går att anpassa till alltifrån kundevent, frukostmöten, konferenser, föreläsningar, årsmöten, mässor och mycket, mycket mer. Som Key Account Manager kommer du att få en unik chans att arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken!

Eventkoordinator 50% till Volvo Bussar för Volvo Ocean Race

Har du arbetat med stora event och projekt i en koordinerande roll tidigare? Är du en serviceinriktad person med god kommunikationsförmåga? Då har vi ett uppdrag för dig! Randstad söker nu, enligt överenskommelse, en eventkoordinator på 50% till Volvo Bussar för eventet Volvo Ocean Race!

Kommersiell Chef Djurgården Hockey

Som vår Kommersiella Chef ansvarar du primärt för affärs-/produktutveckling och för att finna nya intäktsmöjligheter för bolagets intäkter inom B2B, B2C och evenemang.

Sponsringschef

Sponsringschef på Svenska Spel är drömjobbet för dig som har blick för affärer och marknadsföring och älskar idrott. Som Sponsringschef ansvarar du för Sveriges största sponsringsbudget och säkerställer att sponsringen tydligt stödjer Svenska Spels affär och varumärke.

Destinationsutvecklare

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Sponsoring and Event Coordinator

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare arbetat inom en global koncern? Har du goda erfarenheter av hantering av sponsorer och evenemang? Adecco kan nu erbjuda dig en spännande tjänst på deltid som Sponsoring and Event Coordinator med start omgående!

Konferenspoolen söker förstärkning i säljteamet

Är du en säljare som har passion för det digitala?
Är du en glad och energisk person som gillar fart och fläkt?
Vill du bli vår nya lagkamrat i vårt säljteam?
Vill du vara med och utveckla Konferenspoolen för framtiden?
Är du ambitiös och initiativrik och van att agera ”från ax till limpa”.