Senaste lediga tjänsterna att söka:

 

Chef Halmstads Teater

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Marknadschef

Till en nyinrättad befattning som Marknadschef, med ansvar för kommunikation och Musikaliskas administration, söker vi nu Dig som förstår, är engagerad i och inspirerad av våra verksamheter och har förmågan att formulera deras innehåll och våra avsikter med dem.

Erfaren säljare till Delegia AB

Delegia AB utvecklar, säljer och hyr ut system och IT-lösningar till mötesindustrin; mässor, konferenser, kongresser och event. Våra system hjälper våra kunder med administration av arrangemang, ökade marknadsaktiviteter och med nya kommunikationssätt för det fysiska mötet.

Helsingborg Convention & Event Bureau söker dig som vet vad som krävs för att värva ett evenemang eller möte!

Helsingborg Convention & Event Bureau har sedan 2009 arbetat med att värva möten och evenemang till Helsingborg. Vi vidgar nu vårt uppdrag till att även omfatta bearbetning av den internationella kongressmarknaden. 2020 invigs kongressanläggningen Sea U i Helsingborg och den vill vi fylla med bl.a. internationella möten. Vårt uppdrag har därmed utökats och av den anledningen söker vi nu en förstärkning till vår verksamhet.

Sales Manager

Clarion Hotel Winn i Gävle ligger som det mest centrala hotellet i anslutning till Stortorget i Gävle.
Här finner du 200 rum med 460 bäddar, 15 konferenslokaler och en stor gemytlig restaurang.

Vikarierande projektledare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 40 000 studenter, 7 000 anställda och en omsättning på 6,5 miljarder kronor.