Tekniska by Pontus har hållbarhet, innovation och framtid som genomgående tema. Det gröna får stort utrymme på menyn och grönsaker efter säsong hanteras och tillagas på ett sätt där det mesta tas tillvara och det lilla som blir kvar läggs i restaurangens mullmaskin. Gästerna erbjuds en matupplevelse som gör gott för både gom och miljön.
Årets julbord går i samma linje och kommer att bjuda på både traditionella och vegetariska rätter. Måltiden inleds med glögg och pepparkaka med ost. Självklart finns det även möjlighet att boka ett helt vegetariskt julbord. Utifrån restaurangens tonvikt på hållbarhet fokuserar julbordet på fem serveringar vid bordet, fast i bufféform – en bordsbuffé, vilket gynnar samtalet kring borden, är dekorativt och sist men inte minst: det bidrar till att minska matsvinnet.
Julbord på Tekniska by Pontus går att boka under perioden måndag den 26 november fram till torsdag 20 december 2018.
Välkommen med din bokning!
För mer information och priser. Läs här!