Etablerade aktörer inom området bokningssajter, eventsystem och mötesappar

Eventeffects ambition är att hjälpa dig som arrangerar event, konferenser och seminarier till en enklare och effektivare vardag. För lyckade projekt behövs rätt hjälpmedel och leverantörer, vi listar här ett urval av marknadens aktörer av bokningssystem, eventsystem och event-appar.

Aktiva aktörer på eventmarknaden

Annons: 


bokningssystem

EFFEKTIVA EVENTS, MAGISKA MÖTEN

Skapa roligare och mer engagerande möten med en egen event-app. Med MeetApp kan du samordna information, kommunikation och interaktion direkt i mobilen.

Hör av er så berättar vi mer!
info@meetappevent.com
eller
Mats Bäcklund
+46 703 87 83 55
mats@meetappevent.com
Hemsida


bokningssystem

Vill du spara tid och pengar?
Delegia har lösningar för dig som jobbar med konferenser, event, kongresser och mässor. I Delegias system förenklar du arbetet med att bygga upp eventwebbar, registreringssidor, utskick och avprickning på plats.

Kontakta gärna oss för en webbdemo!

info@delegia.se
08-447 12 80
Hemsida


bokningssystem

ETT SYSTEM – MÅNGA FUNKTIONER

Varför inte välja det bästa?

Vår plattform Air erbjuder oanade möjligheter att skapa rätt förutsättningar för ert nästa event. Allt ifrån enkla inbjudningar till komplexa administrativa event-lösningar i ett och samma program.

Hör av er för en visning av systemet!

Tommy Wikström
+46 737 71 48 75
tommy@axaco.se
Hemsida


bokningssystem

Vi hjälper dig skapa smidiga event

Trippus är ett komplett verktyg för administrering av event och möten. Få full kontroll och skapa engagemang. Från snyggt utformad inbjudan, anmälan och eventhemsida till liveprint av namnskyltar, eventapp och interaktion på plats.

Vill du veta mer? Boka en demo.

010 888 55 20
info@trippus.com
Hemsida


bokningssystem

Evitbe är företagets gränssnitt vid event

Vi är experter på eventhantering och har stor erfarenhet av att facilitera en organisations diversifierade eventbehov såsom möten, seminarier, sponsoraktivering, middagar, communities och liknande.

www.evitbe.com


bokningssystem

Enkelt – Användarvänligt – Professionellt. Testa själv!

De bästa verktygen från tunga komplexa eventhanteringssystem har gjorts om till en användarvänlig och smart tjänst, ständigt i utveckling och med användarnas bästa i fokus.

Skapa ett konto på endast 30 sekunder!

010-5517600

bokningssystem

Invajo är ett enkelt och flexibelt verktyg för hantering av event och deltagare.  

Invajo’s tjänst lämpar sig för alla typer av bokingar. Vi är ett av det mest lätthanterliga och användarvänliga tjänsterna med enkel och effektive prismodell.

Telefon: 0735330039

 


bokningssystem

Vi behöver träffas.

Vår produkt Magnet underlättar riktiga möten. Fullt med smarta funktioner och kloka lösningar. Du bidrar med att sprida kunskap, glädje och samarbeten. Magnet är gratis för gratis arrangemang. Och har en tydlig prissättning för dig som tar betalt för dina evenemang.

Hemsida: www.magnetevents.se
Telefon: +46 22541022


28 lytti logo

Lyyti är en webbaserad tjänst för insamling och hantering av deltagarinformation. Varje år ordnas mer än 65 000 evenemang med hjälp av Lyyti. Vårt huvudsakliga fokus är på B2B-marknaden, där vi kan erbjuda omfattande och tekniskt avancerade lösningar samt integrationer för effektiv hantering och analys av eventdata.

Christoffer Lindroos +46 70 268 9489
christoffer@lyyti.se
Hemsida: www.lyyti.se


Vill du att ditt företag ska komma med på våra listor hör av dig till victor@eventeffect.se