Etablerade aktörer med konferenslokaler och möteslokaler

Eventeffects ambition är att hjälpa er som arrangerar event, konferenser och seminarier till en enklare och effektivare vardag. För lyckade projekt behövs rätt hjälpmedel och leverantörer, vi listar här ett urval av marknadens aktörer som erbjuder eventlokaler, möteslokaler, seminarielokaler, mässlokaler, kursgårdar och konferensanläggningar.

Aktiva aktörer på eventmarknaden

Annons:


lokaler

Eventlokal & Festlokal ett stenkast från Östermalm!
2 400 kvadratmeter pelarfri yta i Frihamnen! Magasin 9 möter högt ställda krav på en stor, modern, välutrustad och flexibel eventlokal som kan hyras helt eller delvis. Ytan och dess potential gör den lämplig för alla typer av tillställningar med 200 till 3700 personer.

Läs mer om lokalen Magasin 9


lokaler

The Living room med upplevelse i Stockholm
Chambre Séparée i centrala Stockholm kan vi hjälpa dig med födelsedagsfest, svensexa, möhippa och företagsevent. Vi har plats för 24-48 personer i denna lokal som är lyxigt inredd med vardagsrumskänsla.

Läs mer om lokalen The Living room


lokaler

Nyhet: Konferera i rymden
Vi har 12 konferenslokaler med senaste tekniska utrustningen. Hos oss kan ni genomföra arrangemang från 2 till 200 deltagare.

Läs mer om våra lokaler här. 


lokaler
Bild: Bomans Hotell i Trosa

Frukostmöte, dagskonferens, kick-off med övernattning eller en härlig sommarfest

Varje möte kräver sin unika plats. Next Meetings hjälper dig med råd och kostnadsfria offerter. Vi har god lokalkännedom.

Läs mer om våra erbjudanden här.

E-post: info@nextmeetings.se
Telefon: 08-747 22 10


lokaler

Nöjesarena för event, konferens & fest – Tärdgår´n, en trädgårdsoas mitt i Göteborg!

Huset smälter väl in i omgivningarna, utsikten mot parken genom de stora glaspartierna är slående. Här finner du en flexibel, ljus & spännande lokal där möjligheterna är nästintill oändliga. Huset har prisats för sin arkitektur & huserar både shower, events, konsert & nattklubb. Vi har kapacitet från 50 – 3 000 gäster & flödet i huset är vår styrka.

Läs mer om våra lokaler.

E-post: boka@tradgarn.se
Telefon: 031-102080


Vill du att ditt företag ska komma med på våra listor hör av dig till victor@eventeffect.se