Hos oss hittar du lediga tjänster från företag verksamma inom mötes-, event-, konferens-, kongress- och mässbranschen. T.ex projektledare, eventproducent, eventprojektledare, operativprojektledare, production manager, eventsäljare, kundansvarig konferens, försäljningsansvarig konferens, executive assistent m.fl.

Senaste lediga tjänsterna att söka:

 

Yrkeslärare Hotell och Turism

Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 25 skolor på 21 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Våra skolor fokuserar på vikten av det mänskliga mötet och förstår innebörden av engagemang på såväl det personliga planet som i mycket större sammanhang.

Westers söker: Eventprojektledare/förvaltande säljare

Westers är en av Stockholms ledande leverantörer och kreatörer av catering och event, med eget produktionskök, egna eventlokaler och egen eventpersonal. Nu söker vi ytterligare förstärkning på vår avdelning för eventplanering, försäljning och projektledning. Westers strävar efter att vara en öppen och kreativ arbetsplats som stimulerar utomordentliga prestationer, med ett stort fokus på service i alla led. 


Konferenskoordinator till Karolinska Institutet

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning.

Business Developer at Sharingbox

Sharingbox is recruiting a Business Developer based in Copenhagen or Malmo! Join a fast-growing international start-up as we continue to expand in the Nordics. You are excited about taking on new challenges in the event and marketing industry and creating growth.

Image söker säljkraft

Image har under de senaste två åren dubblerat produktionen och söker därför säljkraft som matchar verksamheten och kompletterar bolaget.

Olin Event söker eventpersonal

Olin Event arbetar i huvudsak i västra och norra Stockholm och genomför 100 event om året. Till dessa behöver vi positiv och arbetsvillig personal som kan ställa upp på de tider som våra event kräver.

Olin Event söker projektledarassistent

Olin Event arbetar i huvudsak med kommuner där vi är en prioriterad leverantör. Vi hjälper våra kunder att skapa de bästa eventen för deras verksamheter, utifrån deras budget.

Project Event Manager till Memento Event

Vi är ett av eventbranschens snabbast växande företag och behöver nu utöka vårt team med en ny medarbetare. Du blir den sjunde medarbetaren hos oss, varav fem är säljande projektledare precis som du. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Linnégatan 15 på Östermalm.

Anrika Bergendal söker Hotellchef utöver det vanliga

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur.