Hos oss hittar du lediga tjänster från företag verksamma inom mötes-, event-, konferens-, kongress- och mässbranschen. T.ex projektledare, eventproducent, eventprojektledare, operativprojektledare, production manager, eventsäljare, kundansvarig konferens, försäljningsansvarig konferens, executive assistent m.fl.

Senaste lediga tjänsterna att söka:

 

Westers söker: Eventprojektledare/förvaltande säljare

Westers är en av Stockholms ledande leverantörer och kreatörer av catering och event, med eget produktionskök, egna eventlokaler och egen eventpersonal. Nu söker vi ytterligare förstärkning på vår avdelning för eventplanering, försäljning och projektledning. Westers strävar efter att vara en öppen och kreativ arbetsplats som stimulerar utomordentliga prestationer, med ett stort fokus på service i alla led. 


Konferenskoordinator till Karolinska Institutet

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning.

Business Developer at Sharingbox

Sharingbox is recruiting a Business Developer based in Copenhagen or Malmo! Join a fast-growing international start-up as we continue to expand in the Nordics. You are excited about taking on new challenges in the event and marketing industry and creating growth.

Image söker säljkraft

Image har under de senaste två åren dubblerat produktionen och söker därför säljkraft som matchar verksamheten och kompletterar bolaget.

Olin Event söker eventpersonal

Olin Event arbetar i huvudsak i västra och norra Stockholm och genomför 100 event om året. Till dessa behöver vi positiv och arbetsvillig personal som kan ställa upp på de tider som våra event kräver.

Olin Event söker projektledarassistent

Olin Event arbetar i huvudsak med kommuner där vi är en prioriterad leverantör. Vi hjälper våra kunder att skapa de bästa eventen för deras verksamheter, utifrån deras budget.

Project Event Manager till Memento Event

Vi är ett av eventbranschens snabbast växande företag och behöver nu utöka vårt team med en ny medarbetare. Du blir den sjunde medarbetaren hos oss, varav fem är säljande projektledare precis som du. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Linnégatan 15 på Östermalm.

Anrika Bergendal söker Hotellchef utöver det vanliga

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur.

The Winery Hotel söker ny sales manager

Vill du vara en del av Commercial-avdelningen på ett av Sveriges mest unika koncepthotell? Brinner du för försäljning, är affärsinriktad, har hög energi, är driven, gillar nätverkande och är en positiv person? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en Sales Manager som vill vara med och utveckla vårt hotell

Driftchef Scener till Nyköpings Arenor

Om arbetsplatsen
Nyköpings Arenor, som är en del av Näringslivsenheten i Nyköpings kommun, erbjuder arenor för kultur, fritid och idrott. Vi har ett flertal olika arenor att arbeta med runt om i Nyköping. Vår mission är att stärka bilden av Nyköping som en kultur-, fritids- och evenemangsstad med syfte att öka Nyköpings attraktionskraft.