Senaste lediga tjänsterna att söka:

 

Driftchef Scener till Nyköpings Arenor

Om arbetsplatsen
Nyköpings Arenor, som är en del av Näringslivsenheten i Nyköpings kommun, erbjuder arenor för kultur, fritid och idrott. Vi har ett flertal olika arenor att arbeta med runt om i Nyköping. Vår mission är att stärka bilden av Nyköping som en kultur-, fritids- och evenemangsstad med syfte att öka Nyköpings attraktionskraft.

Eventbyrå söker erfaren projektledare!

Aktiva Event har funnits sedan år 2000 och är i dag en mycket etablerad och drivande eventbyrå inom större event och action marketing. Vi genomför ett stort antal konferenser och event i Sverige samt runt om i världen årligen. Vi expanderar och söker drivna, kreativa projektledare med tidigare erfarenhet från branschen.

Rådgivande innesäljare hos Talarforum

Vill du jobba på en utvecklande arbetsplats där du utmanar dig själv samtidigt som du har roligt och uppdateras inom aktuella ämnen som rör allt från ledarskap till digitalisering? Då är Talarforum företaget för dig. Vi söker just nu innesäljare till vårt huvudkontor i Stockholm.

SpringConf växer och vi söker en erfaren projektledare

Som projektledare på SpringConf får du möjlighet att stärka våra kunders varumärken genom att skapa professionella event. Vi drivs av möjligheten att kunna påverka, där alla bidrar i en varm och entreprenörsdriven företagskultur. Med stor passion och nära relationer arbetar vi för att utveckla individer och kunder. Vill du vara med och skapa skillnad hos oss och våra kunder?

Chef Halmstads Teater

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Marknadschef

Till en nyinrättad befattning som Marknadschef, med ansvar för kommunikation och Musikaliskas administration, söker vi nu Dig som förstår, är engagerad i och inspirerad av våra verksamheter och har förmågan att formulera deras innehåll och våra avsikter med dem.