Hos oss hittar du lediga tjänster från företag verksamma inom mötes-, event-, konferens-, kongress- och mässbranschen. T.ex projektledare, eventproducent, eventprojektledare, operativprojektledare, production manager, eventsäljare, kundansvarig konferens, försäljningsansvarig konferens, executive assistent m.fl.

Senaste lediga tjänsterna att söka:

Client Manager Göteborg

Du har lång och gedigen erfarenhet av försäljning och projektledning inom Brand Experience. Tillsammans med oss vill du fortsätta att driva och utveckla våra kunder och oss som Nordens ledande byrå.

Nu växlar vi upp…

…och söker en Säljare/Affärsutvecklare inom Eventbranschen – Fokus på Transporttjänster för Turnéverksamheter inom Norden. Är du den som har förmågan att bygga och utveckla starka kundrelationer? Drivs du av att skapa framgångsrika affärer och vill vara en del av den pulserande eventbranschen? Då har vi den perfekta möjligheten för dig!

Produktionsledare Eventteknik – Stockholmsmässan

Enheten Eventteknik är Stockholmsmässans specialister inom rigg, ljud, ljus och bild. Vi levererar tekniklösningar till mässor, möten, kongresser och events, både i och utanför anläggningen. Stockholmsmässan äger en stor del av utrustningen och kompletterar vid behov från utomstående leverantörer. Den fasta organisationen arbetsleder hallen, som på frilansbasis utför leveransen. Gruppen Eventteknik behöver fler Produktionsledare och vi undrar om du vill du bli en av oss?