Etablerade cateringföretag

Eventeffects ambition är att hjälpa dig som arrangerar event, konferenser och seminarier till en enklare och effektivare vardag. För lyckade projekt behövs rätt hjälpmedel och leverantörer, vi listar här ett urval av marknadens aktörer av catering.

Aktiva aktörer på eventmarknaden

Annons:


catering

ANNORLUNDA EVENT & CATERING

Med lång erfarenhet av catering och event kan vi garantera en hög kvalitet i alla led i vår verksamhet. Vi kompromissar aldrig med vare sig råvarornas kvalitet eller den kärlek som vår personal lägger ned vid tillagningen. Som kund kan du även känna en trygghet i att vi bistår med råd och planering inför er tillställning, oavsett omfattning.

Läs mer om våra menyer
Telefon: 08 – 661 37 64
E-post: info@annorlunda.se


catering

WESTERS

En stor kärlek till hantverket präglar all Westers verksamhet, med fokus på högsta kvalitet av råvaror, gärna ekologiska och lokalproducerade. Inspirerade av resor runt hela världen har vi skapat fantastisk mat för alla tillfällen – från konferenser och möten till galor och banketter – med unika smakkombinationer. Behöver ni hjälp med mer än bara maten? Vi är en komplett eventbyrå med egna eventlokaler, cateringkök och över 30 års erfarenhet i branschen. Varmt välkommen till oss på Westers!

www.westers.se

Följ oss på:

Facebook, LinkedIn eller Instagram

 


Vill du att ditt företag ska komma med på våra listor hör av dig till victor@eventeffect.se