Eventeffect.se – Oberoende nyheter och verktyg för ​dig​ som jobbar med event, konferenser och ​mässor
All information på eventeffect.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa vid citering. Ansvarig utgivare: Joline Ekman
Vi följer GDPR och använder cookies. Läs mer här.

Eventeffect Nordic AB
Sveavägen 98
113 50 Stockholm


Bakgrund:

Eventeffect Nordic AB startades i december 2016 av Victor Träff och S-E Remmare. Båda med bakgrund från IDG gruppen, eventeffect.se är sajten vi saknade i våra roller som köpare av event och i arrangörsrollen av event, mässor och konferenser. Vår idé är att serva dig som verkar på köparsidan och dig som jobbar mitt i mötesindustrin med samma information, då vi är övertygade om att det är intresset för lyckade och framgångsrika möten som förenar. Kort sagt, vi brinner för lyckade arrangemang och möten!

Vad vi vill:

På Eventeffect.se bevakar vi hela mötesindustrin och publicerar aktuella nyheter och trender, vi bjuder på inspiration i form av lyckade arrangemang, vi skriver om människorna i branschen. Vi presenterar konkreta verktyg i form av praktiska tips/checklistor, fakta över branschen och listningar över aktörer. Välkommen till en sida där vi bryr oss om dig som jobbar med att arrangera event, konferenser och mässor. Kort sagt, vi vill göra din vardag enklare och effektivare!

Vår verksamhet består av:

  • eventeffect.se, Sveriges största oberoende nyhetssajt om och för alla som jobbar inom mötesindustrin. Sajten har cirka 50 000 sidvisningar per månad.
  • Nyhetsbrevet Eventeffect, skickas ut varje tisdag morgon till 15 000 prenumeranter.
  • Karriärtjänster, vi erbjuder platsannonsering på sajten och i nyhetsbrevet.
  • Mötesbaren, återkommande träffpunkt för personer som arbetar i mötesindustrin
  • Utbildningsverksamhet – Startar inom kort.

Medarbetare

kontakta ossVictor Träff, Co-Founder/CEO
070-611 11 53 – victor@eventeffect.se
Victor är hallänning och utbildad inom Service Management och har jobbat med event och arrangemang under många år och nu senast har hans uppdrag varit att jobba med marknadsföring av konferenser på ett mediehus i Stockholm. ”eventeffect.se är sajten jag saknade i detta jobb!”

 

kontakta ossJoline Ekman, Journalist, redaktör
070-529 65 28 – joline@eventeffect.se
Joline är Ockelbobon som studerat journalistik med vetenskaplig inriktning vid Södertörns högskola. Sedan examen har hon arbetat med att skriva om miljö och hållbarhet.

 

kontakta ossS-E Remmare, Co-Founder/Chairman
070-750 86 21 – sven@eventeffect.se
S-E är Stockholmare och har jobbat i IDG Sveriges ledning under många år och har under de senaste åren varit VD för PMP Public Media Partner AB, han har stor erfarenhet av att framgångsrikt driva både medieprojekt och event.

 

kontakta ossLiza Holmström, Reporter
liza@eventeffect.se
Liza är Gävlebon som studerar projektledarskap inom möten och event på TEC. Hon har sedan tidigare en kandidat i mediekommunikation och brinner för marknadsföring och kommunikation i alla former.

 

kontakta ossElin Persson, Reporter
elin@eventeffect.se
Elin är Hälsingebon som studerar på Jakobsbergs författarskola. Hon har sedan tidigare en kandidat i socialantropologi på Stockholms universitet och brinner för mångfald och jämlikhet.

 

kontakta ossLena Klaesson, Försäljning & Partneransvarig
070-432 30 13 – lena@brightstart.se
Lena är Spånga bo och livsnjutare med lång erfarenheter av media, event, kommunikation och försäljning. Hon driver allt med stor passion och är gärna med ”där det händer”. Hon är partner i bolaget Brightstart AB som arbetar med affärsutveckling och försäljning för Eventeffect.

 

kontakta ossArif Ahmed, Säljare platsannonser
070-758 79 60 – arif.ahmed@usmab.se
Arif är Uppsaliensaren som älskar service, driver sedan några år tillsammans med sin kompanjon säljbolaget USM Uppsala Sales and Marketing AB. Ring eller maila så får du hjälp att hitta din nya medarbetare.

kontakta oss

Eventeffect Nordic AB
Sveavägen 98
113 50 Stockholm