Eventeffect.se – Oberoende nyheter och verktyg för ​dig​ som jobbar med event, konferenser och ​mässor

Sedan 5 år tillbaka är Eventeffect Sveriges största oberoende digitala nyhetstjänst (nättidning) för mötes- och eventproffs, vi har cirka 80-90 tusen sidvisningar per månad på sajten och varje tisdag går vårt nyhetsbrev ut till drygt 20 000 prenumeranter.

Vi är väletablerade och vår nyhetsservice är uppskattad av läsarna och vi strävar efter att ha en god och objektiv relation till branschens företag stora som små. Årligen utser vi med hjälp av våra läsare Sveriges 100 populäraste föreläsare och driver utmärkelsen Årets Eventchef. Vi arrangerar Mötesbaren som är en återkommande After Work för alla som brinner för möten och events.


All information på eventeffect.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa vid citering. 

Ansvarig utgivare: Victor Träff

Vi följer GDPR och använder cookies. Läs mer här.

Eventeffect Nordic AB
Vasagatan 28
111 20 Stockholm


Bakgrund:

Eventeffect Nordic AB startades i december 2016 av Victor Träff och S-E Remmare. Båda med bakgrund från IDG gruppen, eventeffect.se är sajten vi saknade i våra roller som köpare av event och i arrangörsrollen av event, mässor och konferenser. Vår idé är att serva dig som verkar på köparsidan och dig som jobbar mitt i mötesindustrin med samma information, då vi är övertygade om att det är ditt intresset för lyckade och framgångsrika möten samt att vara uppdaterad som utvecklar dig till ett eventproffs.

Vad vi vill:

På Eventeffect.se bevakar vi hela mötesindustrin och publicerar aktuella nyheter och trender, vi bjuder på inspiration i form av lyckade arrangemang, vi skriver om människorna i branschen. Vi presenterar konkreta verktyg i form av praktiska tips/checklistor, fakta över branschen och listningar över aktörer. Inom branschen brinner vi extra för frågor som digitalisering, hållbarhet och ekonomi. Kort sagt, vi vill göra vardagen enklare och effektivare för Sveriges mötesproffs!

Vår verksamhet består av:

Eventeffect.se

  • Eventeffect.se, Sveriges största oberoende nyhetssajt om och för alla som jobbar inom mötesindustrin. Sajten har cirka 80 000 sidvisningar per månad.
  • Nyhetsbrevet Eventeffect skickas ut varje tisdag morgon till 20 000 prenumeranter.
  • Karriärtjänster, vi erbjuder platsannonsering på sajten och i nyhetsbrevet.

Executiveeffect.se 

  • Executiveeffect.se, Sveriges enda oberoende nyhetssajt för yrkesgruppen, chefsassitenter, avdelningsassitenter, vd-assistent och vd-sekreterare.
  • Nyhetsbrevet executiveeffect skickas ut varje fredag morgon

Saleseffect.se 

  • Saleseffect.se, Sveriges enda oberoende nyhetssajt för yrkesgruppen försäljningschefer.

Mötesbaren

  • Mötesbaren är en återkommande After Work för dig som brinner för möten

Våra medarbetare:


johanna utkast KONTAKTA OSS

Johanna Bengtsson,  Customer Success Manager (CSM)
070-732 39 20 – johanna@eventeffect.se

Johanna är utbildad inom möten och event på TEC, och har erfarenhet från administration och kundservice sedan tidigare.


Sophia Loader

Sophia Loader, Executive Editor (Frilans)
Sophia@eventeffect.se

Sophia har en bachelor i internationell marknadsföring från Mälardalens högskola och Georg-August Universität Göttingen, Tyskland. Hon har jobbat som KAM, projektledare, eventansvarig
och marknadschef inom bolag som MTG, Bonniers och IDG Sverige och har stor erfarenhet av eventbranschen. Sophia är frilans genom sitt bolag Loaderland AB.

Lovisa 1


Emelie Andir, Executive Editor (Frilans)

Emelie@saleseffect.se


Alma Ågeby, Reporter (Frilans)

Alma@eventeffect.se


Annika Arve, Reporter (Frilans)

Annika@eventeffect.se

 


kontakta oss

Victor Träff, Co-Founder/CEO

070-611 11 53 – victor@eventeffect.se

Victor är utbildad inom Service Management och har jobbat med event och arrangemang under många år och nu senast har hans uppdrag varit att jobba med marknadsföring av konferenser på flera mediehus i Stockholm. ”eventeffect.se är sajten jag saknade i detta jobb!”


de sitter i svenska eventakademin

S-E Remmare, Co-Founder/Chairman/Publisher
070-750 86 21 – sven@eventeffect.se

S-E har jobbat i IDG Sveriges ledning under många år och har också varit VD för PMP Public Media Partner AB, han har stor erfarenhet av att framgångsrikt driva både medieprojekt och event.


kontakta oss

Eventeffect Nordic AB
Vasagatan 28
111 20 Stockholm