Eventeffect.se – Oberoende nyheter och verktyg för ​dig​ som jobbar med event, konferenser och ​mässor
All information på eventeffect.se skyddas av lagen om upphovsrätt. Ange källa vid citering. Ansvarig utgivare: Joline Ekman
Vi följer GDPR och använder cookies. Läs mer här.

Eventeffect Nordic AB
Sveavägen 98
113 50 Stockholm


Bakgrund:

Eventeffect Nordic AB startades i december 2016 av Victor Träff och S-E Remmare. Båda med bakgrund från IDG gruppen, eventeffect.se är sajten vi saknade i våra roller som köpare av event och i arrangörsrollen av event, mässor och konferenser. Vår idé är att serva dig som verkar på köparsidan och dig som jobbar mitt i mötesindustrin med samma information, då vi är övertygade om att det är intresset för lyckade och framgångsrika möten som förenar.

Vad vi vill:

På Eventeffect.se bevakar vi hela mötesindustrin och publicerar aktuella nyheter och trender, vi bjuder på inspiration i form av lyckade arrangemang, vi skriver om människorna i branschen. Vi presenterar konkreta verktyg i form av praktiska tips/checklistor, fakta över branschen och listningar över aktörer. Inom branschen brinner vi extra för frågor som digitalisering, hållbarhet och ekonomi. Kort sagt, vi vill göra vardagen enklare och effektivare för Sveriges mötesproffs!

Vår verksamhet består av:

  • eventeffect.se, Sveriges största oberoende nyhetssajt om och för alla som jobbar inom mötesindustrin. Sajten har cirka 50 000 sidvisningar per månad.
  • Nyhetsbrevet Eventeffect, skickas ut varje tisdag morgon till 15 000 prenumeranter.
  • Karriärtjänster, vi erbjuder platsannonsering på sajten och i nyhetsbrevet.
  • Mötesbaren, återkommande träffpunkt för personer som arbetar i mötesindustrin
  • Utbildningsverksamhet – Startar inom kort.

Medarbetare

kontakta ossVictor Träff, Co-Founder/CEO
070-611 11 53 – victor@eventeffect.se
Victor är utbildad inom Service Management och har jobbat med event och arrangemang under många år och nu senast har hans uppdrag varit att jobba med marknadsföring av konferenser på flera mediehus i Stockholm. ”eventeffect.se är sajten jag saknade i detta jobb!”

 

kontakta ossJoline Ekman, Editor in Chief
070-529 65 28 – joline@eventeffect.se
Joline har studerat journalistik med vetenskaplig inriktning vid Södertörns högskola. Sedan examen har hon arbetat med att skriva om destinationer, miljö och hållbarhet och är nu chefredaktör och ansvarig utgivare för eventeffect.se.

 

kontakta ossS-E Remmare, Co-Founder/Chairman/Publisher
070-750 86 21 – sven@eventeffect.se
S-E har jobbat i IDG Sveriges ledning under många år och har under de senaste åren varit VD för PMP Public Media Partner AB, han har stor erfarenhet av att framgångsrikt driva både medieprojekt och event.

 

kontakta ossLiza Holmström, Executive Editor
liza@eventeffect.se
Liza har studerat projektledarskap inom möten och event på TEC och har sedan tidigare en kandidat i mediekommunikation.

 

 

kontakta ossElin Persson, Editor
elin@eventeffect.se
Elin studerar på Jakobsbergs författarskola. Hon har sedan tidigare en kandidat i socialantropologi på Stockholms universitet och brinner för det skrivna ordet, mångfald och jämlikhet.

 

kontakta ossLena Klaesson, Sales Director
070-432 30 13 – lena@eventeffect.se
Lena har lång erfarenheter av media, event, kommunikation och försäljning. Hon driver allt med stor passion och är gärna med ”där det händer”. Hon är partner i bolaget Brightstart Nordic AB som arbetar med affärsutveckling och försäljning för Eventeffect.

kontakta ossHelena Ardhall, Account manager
070-732 33 82 – Helena@eventeffect.se

Helena har en bakgrund som eventvärdinna, researcher och har jobbat med karriär och rekryteringstjänster under många år. Hos oss på Eventeffect jobbar hon med försäljning och är ansvarig för våra karriärtjänster.

 

 

 

kontakta ossUlrika Dratwa, Sales Consultant
070 7384515 – ulrika@eventeffect.se
Ulrika brinner för att skapa event och möten som gör skillnad. Med många år i event- och mötesbranschen på några av Sverige största mediahus har hon bidragit till flertalet stora event och vet vad en eventorgansation behöver i sitt arbete. Numera jobbar Ulrika med försäljning hos oss och har kontakt med företag som vill nå ut i eventeffects kanaler.

kontakta oss

Eventeffect Nordic AB
Sveavägen 98
113 50 Stockholm