
Berätta om Cirkus matinriktning
Vi gillar att laga mat som överraskar, sånt vi själva gillar att äta. Mindre serveringar med fokus på hållbarhet med råvaror i säsong, närodlat och mycket vegetariskt. Just nu har vi till exempel blomkål med granatäpple, Junkö löjrom, kallrökt rapsolja och dill då blomkålen är superfin just nu.
Hur ser ett fullsatt Cirkus ut från kökets perspektiv?
Förberedelserna är allt, från att dörrarna öppnar tills showen börjar är det ett högintensivt arbete för att leverera mat till tre olika delar av huset under samma tidpunkt. Här samsas gäster som enbart kommit för den kulinariska upplevelsen med förväntansfulla konsertbesökare så förberedelse är A och O.
Vad är viktigast att tänka på när man lagar mat till riktigt stora sällskap?
Att inte krångla till menyn för mycket, god mat som folk uppskattar. Det får inte ta för lång tid när så många ska äta samtidigt.
Vad ska kunden tänka på för att vara en så bra beställare som möjligt?
Att lita på att vi som leverantör vet vad som fungerar bäst utifrån era önskemål.

Hur går Chef’s Table på Cirkus till?
Du sitter på bästa platsen i restaurangen med överblick hur en service går till i köket. Vi serverar en meny med våra favoriter från à la carten, men också med en del gästspel som vi kombinerar med passande dryck.
Vilket är roligast, stora event eller servera gästen direkt från köket?
Att servera gästen direkt från köket.
Vad är det mest udda och oväntade du har varit med om på jobbet?
Boka ett Chef’s Table så berättar vi alla hemligheter!
![2019.09.02 14.01.05 lovestrandell.com [cirkus] BILDNR-KA2-5218 Exklusivt Chef’s Table eller mingelmiddag för 1 000 personer – ingen dag är den andra lik i Cirkus kök](https://eventeffect.se/wp-content/uploads/2022/06/2019.09.02-14.01.05-lovestrandell.com-cirkus-BILDNR-KA2-5218.jpg)
Kött eller vegetariskt
Stora event eller mindre sällskap
Förrätt eller dessert
Steka eller koka
Kniv eller slev

Alla Cirkus lokaler går att hyra. Från intima festvåningen för upp till 70 personer till Cirkusscenen för upp till 600 sittande gäster. Kontakta Cirkus och boka in en provsmakning av den fantastiska maten chefs table style!
Tel 08 – 12 13 28 63 – sales@cirkus.se
Se filmen från nyinvigningen av Cirkus från 2019: