Hufvudsta Gård har 12 möteslokaler för konferenser. Här får även gästerna mat lagad från grunden med noga utvalda råvaror i världsklass. De kan avnjuta god mat och dryck i en historisk miljö som ligger naturskönt vid Mälaren men ändå centralt i Solna, Stockholm, nära vatten och hästhagar. Hufvudsta erbjuder även matlagningsaktiviteter.
Hufvudsta Gård Boutique House har fått förstärkning. Pegah Afkari anslöt till övriga teamet redan under hösten 2024. med en passion för service och att skapa långsiktiga relationer.
– Jag har jobbat med event och konferens i över 12 år, förutom när jag gjorde en snabb avstickare för några år sedan, när jag trodde att jag ville byta bransch, och jobbade då som koordinator för en tolkpool, DigitalTolk. Men längtan tillbaka till event blev för stor, därför blev jag extra glad när den här möjligheten dök upp på Hufvudsta Gård. Jag har länge velat jobba i en mindre organisation efter alla mina år inom Radisson, och på Hufvudsta får jag göra allt det jag vill. Det vill säga att jobba med hela kedjan, från att jag ringer kunden, tar emot i dörren, ser till att de har det bra hela dagen, till att de åker hem och vi har ett uppföljningssamtal.
Tillsammans med General Manager Jonas Parke, smider de nu planer tillsammans för våren och blickar framåt, då Hufvudsta successivt är under utveckling på alla fronter.
– Det känns otroligt roligt att ha Pegah hos oss, med hennes långa erfarenhet inom just bokning, event och konferens. Just nu fortsätter vi bland annat att utveckla våra matlagningsaktiviteter för att ständigt kunna erbjuda nya spännande koncept och menyer. Vi strävar alltid att hela tiden vara i en framåtlutad rörelse, säger Parke.
– Det här är en produkt som jag tycker väldigt mycket om, säger Afkari. Det känns fantastiskt att bara få vara en del av det här vackra huset och omgivningen. Nu närmast ser jag fram emot att få välkomna våra gäster på terrassen när det börjar bli lite varmare.