Erik Pändel har många års erfarenhet från hotell- och restaurangbranschen, nu senast som Food and Beverages manager på hotell Scandic Haymarket. Han har stor erfarenhet av att utveckla koncept för destinationshotell och tillsammans med hotellets ägare har han en tydlig bild över vad de tillsammans vill utveckla den ikoniska hotelldestinationen till.
– Att tillträda som vd och leda det arbete som Grand Hotel Saltsjöbaden nu har framför sig är ett otroligt spännande och ärofyllt uppdrag. Det är med stor respekt jag tillsammans med mina medarbetare nu tar vid och fullföljer den resa som Katarina Romell framgångsrikt påbörjat, säger Erik Pändel.
Mer om Grand Hotel Saltsjöbaden
Inspirerad av franska Rivieran lät bankdirektören K A Wallenberg bygga Grand Hotel Saltsjöbaden och 1893 invigdes hotellet av dåvarande kung Oscar II. Grand Hotel Saltsjöbaden erbjuder 137 hotellrum, restaurang, 10 konferensrum, festvåning, pool och spa.
Till hemsidan här.