Director of Sales till Sabis Hotell & Möten

Vill du leda säljarbetet inför Sabis största satsning i vår 145-åriga historia? Då ska du fortsätta läsa! Ett av Sabis tre affärsområden är Sabis Hotell & Möten, där ingår: FågelbroHus, Krusenberg Herrgård, Smådalarö Gård, Wenner-Gren Center och Näringslivets Hus. Våra målgrupper är: konferens, events, fest och den privata marknaden. Vi sitter på Sabis huvudkontor i Wenner-Gren Center vid Norrtull. Våra grundvärderingar är: alltid nöjd kund, ansvar och respekt.

Vill du vara med om Lyytis takeover i Sverige?

Vi på Lyyti söker nu Sales Development Representative (SDR) till vårt kontor i Stockholm. Om du är energisk, målmedveten och brinner för försäljning är det kanske just dig vi söker! Som Sales Development Representative kommer du att ha en viktig roll i Lyytis framgång på den svenska marknaden. 

Visit Dalsland söker en marknads- och försäljningschef

Visit Dalsland och Dalslands kanal AB söker en gemensam marknads- och försäljningschef till vårt kontor i Upperud. Dalsland har en enorm potential som besöksmål och vi söker en ambitiös och målmedveten medarbetare som kommer få en central roll i landskapets destinationsutveckling och Dalslands kanals utveckling och kommunikation.

Bokningschef med försäljningsansvar

Storhogna Högfjällshotell & Spa är en unik fjällanläggning som bjuder på upplevelser och aktiviteter året runt. Med högfjället precis utanför dörren ges möjlighet till en aktiv fritid; under vintersäsongen i backen eller längdspåret och under sommar-höst vandring, cykling, fiske, paddling mm.