Försäljningsavdelningen för restaurang och systembolaget har ca 120 engagerade medarbetare som arbetar med att utveckla långsiktiga kundrelationer och affärer. De huvudsakliga verksamhetsområdena är nationella säljorganisationer, restaurangservice, kundcenter samt affärsutveckling.
Restaurangservice är den avdelning inom Spendrups Bryggeri AB som utför installationer, reparationer och service av Spendrups dryckesanläggningar och flaskkylar hos våra restaurangkunder. Vårt uppdrag är att säkerställa en god kvalité och bästa dryckesupplevelse för kunden. Restaurangservice har totalt ca 60 anställda varav ett 40-tal personer är servicetekniker. För att administrera och planera kundernas servicebeställningar finns en servicegrupp samt tillhörande verkstad och lager.
Vi söker nu en medarbetare till restaurangservice teamet som ska ansvara för event & design.
Huvudsakliga Ansvarsområden
I denna tjänst blir ditt fokus på att säkerställa att arbetsprocesserna och genomförande av event görs på bästa möjliga sätt. Detta innebär att du kommer att delta i planeringsarbetet av kommande event tillsammans med både externa- och interna uppdragsgivare samt partners, säkerställa att rätt teknik i rätt antal finns tillgängligt. Du kommer även ansvara för samordning av frakter till och ifrån eventen samt ansvara för lagerhållning och underhåll av eventutrustning. Du ansvarar också för information och samordning av genomförande med den lokalt ansvarige teknikern.
I arbetet ingår även kundunik krandesign samt CAD-ritning. Detta innebär att du, på uppdrag från säljavdelningen, får designa och tillverka kundunika ölkranar i samarbete med utvalda leverantörer inkluderat skapa CAD-ritningar av barmiljö och tekniska lösningar. I övrigt kommer du att delta i olika projekt när det gäller teknik, design och speciallösningar. Du kommer att delta i utveckling av ny teknik och utveckling av renoveringscentret samt agera support till fältet vid besiktningar och installationer.
Du har stora kontaktytor och samarbetar i den dagliga operativa verksamheten med regionchefer, marknadsavdelningen, säljavdelningen för restaurang samt övriga avdelningar.
Kravprofil
- 3-årig gymnasial utbildning
- minst 5 års erfarenhet från restaurangbranschen avseende installation, service och reparation av dryckesteknik
- utbildning inom teknik, CAD och design är ett stort plus
- god erfarenhet av att planera och genomföra event
- erfarenhet inom projektledning är meriterande
- god datorvana inom Officepaketet
- körkort är ett krav då en del resor ingår i tjänsten
- ett tätt samarbete med såväl svenska som utländska leverantörer kräver att man är utåtriktad och trygg i det engelska språket
Personliga egenskaper
I tjänsten krävs det att du har god samarbetsförmåga, är lyhörd och smidig i arbetet med andra människor. Du är en kreativ och självgående person som tar ansvar för ditt arbete, är strukturerad och driver processer vidare. Du är strategiskt i ditt angreppssätt och ser bredden i ditt arbete. Du förstår långsiktighetens betydelse och sätter konkreta mål och uppnår dem genom väl genomtänkta aktiviteter, verktyg och handlingsplaner. För att lyckas i rollen så bör du vara en flexibel person som har lätt för att anpassa sig till nya eller ändrade omständigheter och förutsättningar utan att tappa tempo.
Din ansökan
Detta är en annons avsedd för anställda på Spendrups Bryggeri AB med dotterbolag. Vi kommer därmed endast behandla internansökningar.
Vi tar tacksamt emot ditt CV samt personliga brev där du beskriver dina kompetenser, erfarenheter och resultat på ett utförligt sätt. Vi kommer att gå igenom ansökningarna efter hand, men kommer inte ge besked förrän eller bjudas in på intervju förrän efter att ansökningstiden är slut.
Som ett led i att säkerställa hög kvalitet på våra rekryteringsprocesser vill vi uppmärksamma sökande att slutkandidater efter sitt godkännande kan omfattas av en bakgrundskontroll.
Samtliga tjänster på Spendrups omfattas utav kollektivavtal vilket ger dig avtalsenliga villkor gällande semester, lön, pension, sjukfrånvaro etc. De avtal vi går under är Unionen, Sveriges Ingenjörer, Ledarna och Livsmedelsarbetareförbundet.
Sista ansökningsdag: 3 november 2016
Tillträdesdag: Efter överenskommelse, dock så snart som möjligt
Varaktighet/arbetstid: Heltid/tillsvidare
Placeringsort: Vårby, Stockholm
För mer information om tjänsten: Anders Jonsson, Gruppchef Teknik & lager, tel 087366920