Rollen som Operativ Festvåningsansvarig
Verksamheten är varierande och omväxlande beroende på vilken gäst vi serverar. Festvåningskoordinatorn har ansvar för verksamhetens matsalar och festvåningar, så som kundkontakt inför event, schemaplanering för serverings och bar-personal, inköp av dryck och förbrukningsartiklar samt ansvar för dryckessortimentet inom företaget.
Du kommer ha ansvar för fortsatt utveckling av våra matsalar tillsammans med ägarna och du är även med i den dagliga driften.
Formell kompetens
- Du har en grundläggande restaurangutbildning och minst 3-5 års erfarenhet i yrket.
- Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet från en arbetsledande position med schemaläggning och inköp.
- Körkort -B är ett krav likaså att Svenska och Engelska behärskas i tal och skrift.
Önskvärda personliga egenskaper
Som person är du en strukturerad och inspirerande ledare, som brinner för yrket och ser kvalitet som en självklar ingrediens i ditt dagliga arbete.
Guldhedsgården har framgångsrikt levererat catering i över 60 år. Vi har allt för stora och små event. Välj och vraka bland allt från enstaka lunchrätter till färdiga bufféer och festmenyer. Vi garanterar att vi har precis rätt ingredienser för att göra din bjudning lyckad och smakrik oavsett fest, högtid eller minnesstund.
Sveriges Kockar/Tonaz AB är ett event- och rekryteringsföretag. Vi rekryterar nyckelpersoner i köks- och restaurangbranschen. Till Guldhedsgården Catering & Festvåning söker vi nu en Operativ Festvåningsansvarig.