Dina arbetsuppgifter
Som projektledare på Av Frantzén Event & Catering speglar du hela verksamheten, arbetar direkt under vår Event Manager och ansvarar för planering, genomförande och uppföljning av såväl små som stora middagar & event.
Vi söker dig som:
-Har erfarenhet av eventplanering samt mat- & dryckesservering
-Är organiserad & strukturerad
-Har en hög arbetsmoral
-Är flexibel, gillar att arbeta i ett högt tempo och med varierande arbetstider
-Har goda språkkunskaper i svenska och engelska i både i tal- och skrift.
-Bil/körkort är en fördel men inget krav.
Övrigt
Arbetsplats
Stockholm
Om oss
2008 öppnade Björn Frantzén sin första restaurang som inom loppet av 2 år fick 2 stjärnor i Guide Michelin. Idag inkuderar Frantzéngruppen den privata matsalen Studio Frantzén, gastropuben The Flying Elk, Corner Club som är vår prisbelönta cocktailbar, vinbaren Gaston med tillhörande e-handel. Sedan våren 2015 finns fyra stycken restauranger på Nordiska Kompaniet i centrala Stockholm. Salladsbaren Botanique, Nordiska Kantinen samt Bobergs Matsal där vi har affärslunch. Här finns även vinbaren Gaston som med parollen ”Wine exploring” alltid kan garantera något nytt och gott på glas. Hösten 2016 öppnade även Frantzén’s Kitchen i Hongkong som vår första utlandssatsning.
Kontaktperson:
Emma Kimby,Cateringansvarig
[email protected]
0707592970
Tryffeltigern AB
Box 2069
10312 Stockholm
Telefonnummer: 0848002678
Sök jobbet senast10 februari 2017