Uttagningen där 40 tävlande kockar anonymt presenterade sina rätter för en jury är nu avslutad och 18 kockar har tagit sig vidare till semifinalen på Helsingborg Arena den 23 november.
Hotell
Andreas Albrektsson , Grand Hotel i Lund, Lund
Kalle Eriksson , Sigtunahöjden Hotell & Konferens, Sigtuna
Rory Field , Hotell Riviera Strand, Båstad
Martin Hansen , Grand Hotel i Lund, Lund
Christoffer Rosén , Hotel At Six, Stockholm
Konferensanläggningar
Mattias Jönsson , Skanörs gästgifvaregård, Skanör
Oskar Mendelin , Galleriet på Görvälns slott, Järfälla
Niklas Eriksson , Gothia Towers, Göteborg
Mötesanläggningar
Olle Broström , Fotografiska Stockholm AB, Stockholm
Johannes Stålhammar , Sabis Näringslivets hus, Stockholm.
Läs mer om de tävlande här.
Vill du se vilka restauranger som är med i semifinalen klicka här.