– Samarbetet med Carotte kommer att blåsa ny energi i Lustfyllt. Platsen får komma till sin rätt. Säger Christiane Petit, delägare av Lustfyllt.
– Vår vision kring mat och upplevelser rimmar väl med det arbetssätt som teamet på Carotte lever efter. Endast det bästa är bra nog, och det handlar inte om att det ska vara allt för sofistikerat, men att det ska vara genomarbetat och finnas en kvalitet i grunden. Både vad gäller maten och passionen hos den personal som serverar den, fortsätter Christiane Petit, delägare av Lustfyllt.
Med fokus på en hög standard och ett svinnsmart tänk, där råvaror i säsong förädlas och får skina, kommer Carotte att laga all mat från grunden. Alla komponenter ska få lika mycket engagemang för att bidra till en smakrik helhet.
– Målet är att höja den kulinariska nivån och laga all mat, och baka allt bröd, från grunden i linje med vår gemensamma vision. Christiane och Jörgen bär på stor passion och vi är glada att få arbeta tillsammans med dem på den här fina platsen. Här kommer alla gäster att bli väl omhändertagna, säger Peter Holmqvist, kock och platschef på Carotte.
Carotte kommer från och med första maj att ta över stafettpinnen och startskottet blir en stor brunch där alla mammor firas under Mors dag, söndagen den 26 maj.
– Vi ser fram emot den här nystarten. Carotte kommer att blåsa ny energi i Lustfyllt. Platsen är magisk och jag vill att så många som möjligt ska få ta del av allt det vackra som finns här. På Lustfyllt ska alla gäster bli sedda, säger Christiane Petit.
Framåt kommer festvåningsverksamheten att stå i centrum. Ladan med meny och dryckesutbud får ta olika skepnader, skräddarsytt efter dagens evenemang. Till de förbokade eventen för slutna sällskap adderas flertalet öppet hus-dagar för allmänheten. Planen är inte helt spikad ännu. Utöver Mors dag kommer Lustfyllt hålla öppet under utvalda dagar över sommaren – och året runt med bland annat bruncher, grillbufféer och julbord.