Ted Dahlström har tillsatts för att ta matupplevelsen på Clarion Hotel Arlanda Airport till nästa nivå.
Han kommer också ha en betydande roll i hotellets arbete med att hjälpa konferensgäster att välja en klimatsmart måltid. Detta genom ett samarbetet med Klimato.
Fokus på stora konferenser
Fokus kommer ligga på matupplevelser för stora konferenser och event.
Ted var med och öppnade Clarion Hotel Arlanda Airport 2012. Han bidrog till att hotellet fick utmärkelsen ”Clarion Hotel Of The Year 2014” och ”International Clarion Hotel of the Year 2015”. Dessutom var han med och gjorde hotellen att bli helt palmoljefria
Ted kommer närmast från Clarion Hotel Sign där han jobbade som Executive Chef i två år.
”Vi kommer att växla upp ytterligare ur ett miljöperspektiv”
– Ted har många års erfarenhet av Clarion, och vad som krävs för att vi ska leverera en passionerad och kvalitativ mat- och dryckesupplevelse. Framförallt får vi en skjuts när det gäller att möta behovet av flexibilitet och kreativitet samband med stora konferenser och event. Vi är bra på det redan idag, men jag vet att vi kommer att växla upp ytterligare och det ur ett miljöperspektiv, säger Pernilla Johansson vd Clarion Hotel Arlanda Airport.
– Jag är oerhört laddad och förväntansfull över att tillsammans med hela Food & Beverage-teamet få ta Clarion Arlanda till nästa nivå. Det känns härligt att få komma ”hem” till Sigtuna och att verka i det snabbt expanderande Arlanda, säger Ted Dahlström, Food & Beverage Manager Clarion Hotel Arlanda Airport .