Andreas Edlund är ny kökschef på At Six med ansvar för hotellets 2000 kvadratmeter stora eventytor.
Han kommer närmast från Pontusgruppen där han haft flera olika uppdrag som kökschef.
Bland annat har han varit köksmästare för event och catering i gruppen med allt från tvådagarsbröllop för 140 gäster ute på landsbygden till intima middagar på yachts.
Han har även deltagit i Svenska Bocuse d’Or-uttagningen under flera år, vunnit Årets Unga Kock 2011 och arbetat på Riingo i New York och trestjärniga Michelinkrogen Georges Blanc i Frankrike.
Såhär säger Andreas själv om den nya rollen:
– Jag gillar att jobba med stora events och tillställningar, det är en häftig organisation bakom och kräver mycket av mig som kock. Sen är det ju allt som oftast maten gästerna pratar om och det de kommer ihåg, därför är det kanske maten som är viktigast. Och med det tankesättet vill jag verkligen gå in i den här rollen, säger Andreas Edlund, Kökschef på At Six.