Kocken Roger Hjälm ska servera lokalt förankrad mat i en gruva, på Hjälmaren och i skogen, under namnet Gastro Natur. Syftet är att skapa en eventupplevelse utöver det vanliga.
Roger Hjälm driver Katrinelunds Gästgiveri och Sjökrog och har bland annat medverkat som kock i Sommar med Ernst på TV4.
”Årets event- och restaurangupplevelse”
— Förutom min passion för matlagning, älskar jag naturen. Det är i naturen som alla våra fantastiska råvaror finns. I sommar kommer vi på Katrinelund tillsammans med Örebrokompaniet skapa tre pop-up restauranger, alla tre med helt egen karaktär och känsla. Det kommer bli årets event- och restaurangupplevelse, säger Roger Hjälm.
Kockarna Robert Hjälm och Robert Lindhagen från Katrinelunds Gästgiveri & Sjökrog kommer ta restaurangupplevelsen till naturen och på så vis tillfredsställa alla sinnen. Detta kommer ske under några sommarkvällar i Örebros natur. Evenemanget görs för andra året i rad.
Nya platser och koncept
Årets upplaga, som riktar sig till ett mindre antal gäster, innehåller nya platser och koncept – ett av dem är Glamping. Då kommer både vara en middag runt lägerelden och en hotellnatt mitt i naturen erbjudas.