Daniel Franzén gör sin första arbetsdag som vd den första april. Daniel har tidigare bakgrund på restauranger som The Greenhouse i London, La Colombe i Kapstaden, Maaemo i Oslo, Blixt & CO i Wyoming och nu senast The Thief i Oslo.
Tak tar nästa steg i utvecklingen
Vid sin sida har Daniel Franzén Frida Ronge, som bär det högsta ansvaret för gästernas matupplevelse.
– Restaurangbranschen skriker efter personal och duktiga medarbetare så jag är oerhört glad över att vi på Tak lyckats sätta samman ett riktigt dreamteam. Branschen förändrar sig snabbt och med Daniel och Frida så ska Tak vara den restaurang i Stockholm som går längst fram för att möta och överträffa gästernas förväntningar, säger Trond Bastiansen, Chief Operating Officer för ägarbolaget Nordic Hotels & Resorts.
Daniel själv menar att restauranger i Norden är duktiga på både råvaror och upplevelser, något som han ser fram emot att utveckla på Tak.
– Potentialen för Tak är enorm och jag är helt övertygad om att det team vi har på restaurangen har alla förutsättningar att slå alla förväntningar, säger Daniel Franzén, tillträdande vd:n för Tak,