Fastighetsägaren Humlegården har låtit uppföra ett affärshotell med ett nytt restaurangkoncept.
Den 19:e november öppnade officiellt Grow Hotel och Restaurang Norobata.
Kök mitt i matsalen
Resturangen har ett kök mitt i matsalen, där gästerna kan vara med och göra delar av matlagningen.
Det som gör att denna matlagningsaktivitet sticker ut från många andra, är att deltagarna bara är med på dem roliga bitarna i matlagningen. Restaurangen tar 110 sittande gäster.
Hotellet ingår i Best Western Hotels & Resorts och drivs av Time Hotel Group som ägs gemensamt av Reshi Chibba med familj och bolaget Tagehus som ägs av familjen Ljungberg.
Höga ambitioner
— Redan från början hade vi höga ambitioner avseende restaurangverksamheten. Time Hotel Group vill skapa minnesvärda hotellupplevelser och för det behövs hög nivå på mat och dryck, säger Reshi Chibba vd på Grow Hotels.
Läs mer: Familjen köper Fagerudd konferens och startar stiftelse