Den nya nöjesdestinationen skapas i samarbete mellan Filmstaden, Jubel och Bistro Rigoletto, som drivs av välrenommerade restauratören Ahlboms. Biografen har sedan tidigare 18-årsgräns och erbjuder mat och dryck i alla salonger. Nu renoveras och uppgraderas den stora salongen med Stockholms bekvämaste och lyxigaste reclinerfåtöljer och antalet sittplatser reduceras för mer utrymme, maximal komfort och upplevelse. Gästerna erbjuds en utökad meny med klassiska rätter och kommer ges möjlighet att beställa mat och dryck någon dag före besöket eller direkt på plats via en app. Allt för en maxad helhetsupplevelse.
Programutbudet utökas med nytt koncept kring musik och event som kommer att ge Stockholm en helt ny arena för stora upplevelser i personlig miljö. Ansvariga för koncept och programsättning är Jubel, som också utsetts till primär kommunikationsbyrå för nylanseringen och den stora invigningen i mitten av december.
Erik Ohlsson, Grundare och VD på Jubel, hälsar om samarbetet med Filmstaden och Rigoletto:
”I en tidsålder där gränserna mellan olika typer av innehåll alltmer suddas ut och där alla varumärken behöver bygga sin fan-base hoppas vi kunna bidra med kompetens inom just dessa områden vid återlanseringen av Rigoletto. Vi är otroligt stolta och tacksamma för förtroendet från Filmstaden!”
Den varma och vackra biografmiljön kvarstår förstås för såväl gamla som nya gäster att uppleva.
”Rigoletto är en kronjuvel bland biografer som nu kommer bli ännu bättre med nyheter som möter nutidens förväntningar på komfort, upplevelser och atmosfär. Vi är oerhört glada att kunna ge denna anrika biograf förutsättningar att nystarta sin position som en av Stockholms främsta nöjesdestinationer,” säger Carolin Högmyr, Head of Marketing på Filmstaden, om den nya satsningen.
“Familjen Ahlbom ser fram emot att ta in restaurangen i salongen. Tillsammans med Filmstaden vill vi ge Stockholm en helt ny typ av bioupplevelse. Vi längtar efter att få sätta guldkant på våra gästers evenemangskvällar”, hälsar Jesper Ahlbom, VD på Ahlboms, om det nya matutbudet på Rigoletto.