Planera din kickoff med experttips

Planerar du en kickoff för ditt företag? Letar du efter inspiration och tips för att göra din kickoff minnesvärd? Då har du kommit rätt! På Eventeffect hittar du över 100 tips och idéer för att göra din kickoff till en framgång.

Hitta inspiration med över 100 tips för er kickoff eller företagsfest

Vi erbjuder rekommendationer och jämförelser av olika leverantörer och lokaler för att säkerställa att du får ut det bästa möjliga för din kickoff eller evenemang. Oavsett om du är ute efter sportiga aktiviteter som stärker teamet, spännande matlagningsaktiviteter eller underhållning av hög kvalitet, har vi tips för dig. Vår lista över aktiviteter inkluderar allt från vattensporter till äventyrliga upplevelser, såväl som unika teambuildingaktiviteter som kommer att stärka team-känslan inom ditt företag. Vi har även samlat information om olika leverantörer, inklusive DJ’s, bokningsbolag och artisterförmedlingar, för att hjälpa dig att hitta de bästa tjänsterna för din kickoff.

Aktiviteter för din kickoff

Aktiviteter för er kickoff

Maxa din kickoff med inspirerande aktiviteter för teamet! Välj mellan sportiga aktiviteter, vattenäventyr och matlagningsaktiviteter. Bygg starka team och få utmanande upplevelser för de äventyrliga. Sista minuten-tips för höstens kick-off och underhållande gameshow-aktiviteter

Ocean bus

Kicka igång er kickoff med en rolig aktivitet både på land och till sjöss! Varför inte abonnera den fantastiska amfibiebussen för ert företagsevent eller kickoff? Med denna unika transport kan ni göra festen, kräftskivan eller barnkalaset till något alldeles extra.

Plats: Stockholm
Sittande
: 42
Egna drycker: Ja
Egen mat: Ja
Pris/person: 260 kr

Boka nu!

Ocean bus

Beach Center

Låt Beach Center arrangera er nästa kickoff, kundaktivitet eller personalfest. Beach Center tar hand om allt från boende och konferenslokal till spännande beachvolleyturneringar, där ni kan njuta av att spela med sanden mellan tårna. Ge ert evenemang en härlig strandatmosfär och låt oss skapa en minnesvärd upplevelse för er. Läs mer om festlokaler i Göteborg till din kickoff.

Plats: Göteborg
Stående
: 900
Sittande: 500
Pris/person: 350 kr

Boka nu!

Beach Center

M/S Göteborg

Kicka igång er kickoff i Göteborgs skärgård ombord på det vackra fartyget M/S Göteborg! Byggt år 1915 har detta historiska fartyg tidigare trafikerat olika vackra platser i Sverige, från skärgårdar till Västkusten.

Plats: Göteborg
Stående: 220
Sittande: 100
Egna drycker: Nej
Egen mat: Nej
Pris/timme: 8100 kr

Boka nu!

M/S Göteborg

 


 

Över 100 tips och inspiration inför din kickoff

Leverantörer för er kickoff

Höj stämningen på er kickoff med professionella DJ’s, bokningsbolag och erfarna festfixare. Skapa ett minnesvärt företagsevent med talare och artister från våra förmedlingar. Upptäck de bästa transportalternativen och gör er kickoff komplett med pålitliga leverantörer.Annons:

Kostnadsfri bokningsservice av event, konferenser och kickoffer

När du anlitar MH Konferens inför planeringen av ditt kommande möte, konferens eller kickoff behöver inte göra mer än att invänta förslag till ett antal skräddarsydda mötesalternativ – allt dessutom helt kostnadsfritt!

Över 100 tips och inspiration inför din kickoff
MH Konferens Marina Häggblom

Telefon: 0734-399 588
E-post: info@mhkonferens.se
www.mhkonferens.seÖver 100 tips och inspiration inför din kickoff

Lokaler & platser för er kickoff

Hitta den perfekta lokalen för er kickoff! Vi rekommenderar konferenslokaler i Stockholm, spännande konferenscenter i centrala Stockholm och konferenslokaler i Göteborg och Malmö. Utforska eventlokaler med historisk charm, sjönära kursgårdar och teatersalonger för en unik konferensupplevelse. Ta er kickoff till nya höjder med takbarer och mötesplatser med högklassig mat. Upptäck julbord i Stockholm som inte får missas och naturnära alternativ. Vi erbjuder även konferensmöjligheter ombord på båtar och till och med i ombyggda containrar. Välj en slottsmiljö eller spännande tältlösningar för ert sommarevent. Vi tipsar om en mängd valmöjligheter för att hitta den perfekta lokalen som passar just er kickoff.

Kickoff i Stockholm

Planerar ni en kickoff i Stockholm? Upptäck vårt breda utbud av lokaler och platser som passar perfekt för er kickoff. Från annorlunda konferenslokaler och spännande konferenscenter till historiska eventlokaler och takbarer med fantastisk utsikt.

Junibackens Festvåning

Skapa en kickoff med enastående utsikt! Hos oss kan du arrangera din fest i en magisk sagovärld på Junibacken. Välj Junibacken som din festlokal och njut av en unik upplevelse anpassad efter dina önskemål. Låt Junibacken bli platsen för en minnesvärd fest med stans bästa utsikt!

Stående: 300
Sittande: 150
Pris/person: 645 kr
Dagshyra: 15 000 kr

Boka nu!

Junibackens Festvåning

Nalen Stora Salen

Stora salen är Nalens största lokal med flertal möjligheter både för event, fester och konferens. Takhöjden är hela 12 meter som förbinds med anrika guldpelare och dekorerade gamla reklamskyltar. Golvet är plant som möjliggör flexibla möbleringslösningar.

Stående: 600
Sittande: 320
Pris/person: 100 kr
Pris/timme: 6875 kr

Boka nu!

Nalen Stora Salen

Fredriksborg Hotel

Fredriksborg är den historiska platsen och det personliga hotellet med de stora möjligheterna. Miljön är svårslagen med de historiska byggnaderna i kombination med en fantastisk sjöutsikt.

Stående: 35
Sittande: 24
Pris/person: 795 kr

Boka nu!

Fredriksborg Hotel

Sjö & Land

Upptäck Sjö & Land – en charmig och personlig lokal mitt i Stockholms innerstad. Belägen på Strandvägen, endast ett stenkast från stadens puls, erbjuder denna centralt belägna lokal en unik plats för er kickoff.

Stående: 150
Sittande: 60
Dagshyra: 10 000 kr

Boka nu!

Sjö & Land

Ulfsunda Slott Konferens / Greve von Essen

Konferenslokalen Greve von Essen ligger på första våningen i huvudbyggnaden och har en harmonisk utsikt över slottsparken.

Sittande: 24
Pris/person: 895 kr
Dagshyra: 5 500 kr

Boka nu!

Ulfsunda Slott Konferens / Greve von Essen

Kickoff i Göteborg

Planerar ni en kickoff i Göteborg? Upptäck vårt breda utbud av lokaler och platser som är perfekta för just er kickoff. Vi tipsar om alternativ som passar alla behov och önskemål. Utforska möjligheterna för en minnesvärd kickoff i Göteborg och skapa en oförglömlig upplevelse för ert företagsevenemang.

Wine Mechanics / Konferensloft

Välkommen till Wine Mechanics, det första stadsvineriet i Norden. Vi är belägna i Slakthuset i Gamlestaden, endast fem minuter från Centralstationen. Här kan du uppleva en unik vinprovning och utforska våra fantastiska viner som produceras mitt i staden.

Stående: 25
Sittande: 25
Dagshyra: 5 000 kr

Boka nu!

Wine Mechanics / Konferensloft

Star Karaoke / Stor Studio

Ska du arrangera en kickoff eller fest för företaget? Då är Star Karaoke största karaokestudio det perfekta valet! Dem lyssnar alltid på dina önskemål och kan skräddarsy allt från temafester till specialdesignade dryckespaket och menyer.

Stående: 18
Sittande: 18
Pris/person: 245 kr
Dagshyra: 1 960 kr

Boka nu!

Star Karaoke / Stor Studio

Trädgår´n / Restaurang

På Trädgår’n arrangerar dem årligen stora galor, banketter och företagsarrangemang med glädje. Dem är med dig genom hela planerings- och uppbyggnadsfasen för att säkerställa att din kickoff blir en succé.

Stående: 350
Sittande: 100
Dagshyra: 22 000 kr

Boka nu!

Trädgår´n / Restaurang


Influencers, föreläsare & underhållning för er kickoff

För er kickoff kan vi ge tips och rekommendationer på influencers, föreläsare och underhållning. Utforska vårt urval av konferencierer som är kända från TV för att höja stämningen på ert event. Om ni behöver influencers med fokus på mat och kulinariska upplevelser kan vi ge er passande förslag. Vi har också talare inom ledarskap och medarbetarskap som kan inspirera ert team. Ta del av vår lista med Sveriges 30 mest bokade moderatorer för att hitta den perfekta personen att leda ert evenemang. Slutför arrangemanget med professionell underhållning för att göra er kickoff oförglömlig.

Över 100 tips och inspiration inför din kickoff


Checklista och tips för er kickoff

För att hjälpa dig skapa en framgångsrik kickoff för ditt projekt har vi sammanställt en användbar checklista och värdefulla tips. Att planera och genomföra en kickoff på rätt sätt är avgörande för att sätta tonen och engagera deltagarna från start. Vår checklista kommer att guida dig genom de viktiga stegen för att organisera en lyckad kickoff. Det inkluderar allt från att tydligt definiera målen för ditt projekt, att välja en lämplig plats och tidpunkt, till att skapa en dynamisk och interaktiv agenda för evenemanget.

Vi har också inkluderat tips för att skapa en positiv och inspirerande atmosfär under kickoffen. Det kan vara att boka motiverande talare, att använda kreativa teambuilding-aktiviteter eller att tillhandahålla relevanta material och resurser för deltagarna.

Genom att följa vår kickoff-checklista och dra nytta av våra tips kan du säkerställa att din kickoff blir en framgång och ger en stark start för ditt projekt. Låt oss hjälpa dig att skapa en kickoff som kommer att ge positiv energi och sätta kursen för framgångsrikt samarbete och prestation.

Över 100 tips och inspiration inför din kickoff