Bokningschef med försäljningsansvar

Storhogna Högfjällshotell & Spa är en unik fjällanläggning som bjuder på upplevelser och aktiviteter året runt. Med högfjället precis utanför dörren ges möjlighet till en aktiv fritid; under vintersäsongen i backen eller längdspåret och under sommar-höst vandring, cykling, fiske, paddling mm.

Yrkeslärare Hotell och Turism

Drottning Blankas Gymnasieskola startade sin verksamhet 1996 och har idag 25 skolor på 21 orter runt om i Sverige. Vi bedriver utbildning inom såväl praktiskt inriktade som teoretiska gymnasieprogram, alla med utrymme för högskolebehörighet. Våra skolor fokuserar på vikten av det mänskliga mötet och förstår innebörden av engagemang på såväl det personliga planet som i mycket större sammanhang.

Westers söker: Eventprojektledare/förvaltande säljare

Westers är en av Stockholms ledande leverantörer och kreatörer av catering och event, med eget produktionskök, egna eventlokaler och egen eventpersonal. Nu söker vi ytterligare förstärkning på vår avdelning för eventplanering, försäljning och projektledning. Westers strävar efter att vara en öppen och kreativ arbetsplats som stimulerar utomordentliga prestationer, med ett stort fokus på service i alla led. 


Konferenskoordinator till Karolinska Institutet

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning.

Business Developer at Sharingbox

Sharingbox is recruiting a Business Developer based in Copenhagen or Malmo! Join a fast-growing international start-up as we continue to expand in the Nordics. You are excited about taking on new challenges in the event and marketing industry and creating growth.

Image söker säljkraft

Image har under de senaste två åren dubblerat produktionen och söker därför säljkraft som matchar verksamheten och kompletterar bolaget.

Olin Event söker eventpersonal

Olin Event arbetar i huvudsak i västra och norra Stockholm och genomför 100 event om året. Till dessa behöver vi positiv och arbetsvillig personal som kan ställa upp på de tider som våra event kräver.

Olin Event söker projektledarassistent

Olin Event arbetar i huvudsak med kommuner där vi är en prioriterad leverantör. Vi hjälper våra kunder att skapa de bästa eventen för deras verksamheter, utifrån deras budget.

Project Event Manager till Memento Event

Vi är ett av eventbranschens snabbast växande företag och behöver nu utöka vårt team med en ny medarbetare. Du blir den sjunde medarbetaren hos oss, varav fem är säljande projektledare precis som du. Vi sitter i nyrenoverade lokaler på Linnégatan 15 på Östermalm.

Anrika Bergendal söker Hotellchef utöver det vanliga

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur.

The Winery Hotel söker ny sales manager

Vill du vara en del av Commercial-avdelningen på ett av Sveriges mest unika koncepthotell? Brinner du för försäljning, är affärsinriktad, har hög energi, är driven, gillar nätverkande och är en positiv person? Då kan du vara den vi söker!

Vi söker nu en Sales Manager som vill vara med och utveckla vårt hotell

Driftchef Scener till Nyköpings Arenor

Om arbetsplatsen
Nyköpings Arenor, som är en del av Näringslivsenheten i Nyköpings kommun, erbjuder arenor för kultur, fritid och idrott. Vi har ett flertal olika arenor att arbeta med runt om i Nyköping. Vår mission är att stärka bilden av Nyköping som en kultur-, fritids- och evenemangsstad med syfte att öka Nyköpings attraktionskraft.

Eventbyrå söker erfaren projektledare!

Aktiva Event har funnits sedan år 2000 och är i dag en mycket etablerad och drivande eventbyrå inom större event och action marketing. Vi genomför ett stort antal konferenser och event i Sverige samt runt om i världen årligen. Vi expanderar och söker drivna, kreativa projektledare med tidigare erfarenhet från branschen.

Rådgivande innesäljare hos Talarforum

Vill du jobba på en utvecklande arbetsplats där du utmanar dig själv samtidigt som du har roligt och uppdateras inom aktuella ämnen som rör allt från ledarskap till digitalisering? Då är Talarforum företaget för dig. Vi söker just nu innesäljare till vårt huvudkontor i Stockholm.

SpringConf växer och vi söker en erfaren projektledare

Som projektledare på SpringConf får du möjlighet att stärka våra kunders varumärken genom att skapa professionella event. Vi drivs av möjligheten att kunna påverka, där alla bidrar i en varm och entreprenörsdriven företagskultur. Med stor passion och nära relationer arbetar vi för att utveckla individer och kunder. Vill du vara med och skapa skillnad hos oss och våra kunder?

Chef Halmstads Teater

Halmstad är en expansiv kommun där vi arbetar för att de snart 100 000 kommuninvånarna ska trivas och utvecklas. Här finns möjligheterna för dig som vill ha ett meningsfullt arbete och bidra med engagemang och nytänkande. Tillsammans med 8000 kollegor är du med och bygger hemstaden, kunskapsstaden och upplevelsestaden.

Marknadschef

Till en nyinrättad befattning som Marknadschef, med ansvar för kommunikation och Musikaliskas administration, söker vi nu Dig som förstår, är engagerad i och inspirerad av våra verksamheter och har förmågan att formulera deras innehåll och våra avsikter med dem.

Erfaren säljare till Delegia AB

Delegia AB utvecklar, säljer och hyr ut system och IT-lösningar till mötesindustrin; mässor, konferenser, kongresser och event. Våra system hjälper våra kunder med administration av arrangemang, ökade marknadsaktiviteter och med nya kommunikationssätt för det fysiska mötet.

Helsingborg Convention & Event Bureau söker dig som vet vad som krävs för att värva ett evenemang eller möte!

Helsingborg Convention & Event Bureau har sedan 2009 arbetat med att värva möten och evenemang till Helsingborg. Vi vidgar nu vårt uppdrag till att även omfatta bearbetning av den internationella kongressmarknaden. 2020 invigs kongressanläggningen Sea U i Helsingborg och den vill vi fylla med bl.a. internationella möten. Vårt uppdrag har därmed utökats och av den anledningen söker vi nu en förstärkning till vår verksamhet.

Sales Manager

Clarion Hotel Winn i Gävle ligger som det mest centrala hotellet i anslutning till Stortorget i Gävle.
Här finner du 200 rum med 460 bäddar, 15 konferenslokaler och en stor gemytlig restaurang.

Vikarierande projektledare

Uppsala universitet är ett brett forskningsuniversitet med stark internationell ställning. Uppgiften är att bedriva forskning och utbildning av högsta kvalitet och att på olika sätt samverka med samhället. Vår viktigaste tillgång är alla de individer som med sin nyfikenhet och sitt engagemang gör Uppsala universitet till en av landets mest spännande arbetsplatser. Uppsala universitet har 40 000 studenter, 7 000 anställda och en omsättning på 6,5 miljarder kronor.

Projektledare Konferens och affärsresor

Travel Service är ett expansivt bolag inom reseindustrin som startades 1991 med en idé om hur vi bättre kan leverera service genom att alltid bry oss lite extra om våra kunder. Vi har lyckats att expandera från ingenting till fler än 20 anställda och över 100 miljoner i omsättning. Vi ser personalen som den viktigaste ingrediensen i relationen mellan kund och leverantör och vi har som vision att vara den bästa arbetsplatsen för våra anställda, bästa leverantören till våra kunder och bästa kund till våra leverantörer. På resan dit är det oerhört viktigt att vi alla har skoj!

Inköpare till Nöjesresan.se

Vill du arbeta i en dynamisk miljö i ett snabbväxande företag som genomsyras av stark entreprenörsanda där du kan vara med att påverka, utveckla och bidra?

Besökskoordinator/handläggare

Universitetsförvaltningen stödjer Karolinska Institutets institutioner och ledning. Universitetsförvaltningens mål är att ge god service och bidra med professionell och effektiv administration till KI:s utbildning och forskning.

Junior projektkoordinator som vill se Sverige

Ledarna söker en lösningsorienterad och serviceinriktad junior projektkoordinator. Som projektkoordinator kommer du att ha ansvaret över att all logistik och utförandet av konferenserna upprätthåller en mycket god kvalité med en hög servicenivå.

VD-Assistent med stort driv!

Redo för nästa steg i karriären? Är du en driven, initiativrik och strukturerad person som tycker om korta beslutsvägar och trivs i händelsernas centrum? Då har vi jobbet för dig!

Event- & Marketing Coordinator

Som Event & Marketing Coordinator kommer du att arbeta i flera projekt samtidigt och samarbeta både med resten av marknadsavdelningen och resten av organisationen (våra konsulter och säljare). Din roll är att både agera bollplank och kreativt stöd till organisationen i planeringen av marknadsaktiviteter och att producera marknadsmaterial. I vissa fall kommer du också att agera beställare gentemot byråer av olika slag.

Chief Happiness Officer

Världens lyckligaste yrkesmänniskor. Varken mer eller mindre. Vi på Kvadrat tar lycka på stort allvar, och har fokus på att alla kvadratare känner att de har de bästa möjligheterna att vara så nära en känsla av lycka i sitt arbetsliv som möjligt. Det är vår modell med frihet och gemenskap i centrum som åstadkommer detta.

Eventbyrå söker erfaren projektledare!

Aktiva Event har funnits sedan år 2000 och är i dag en mycket etablerad och drivande eventbyrå inom större event och action marketing. Vi genomför ett stort antal konferenser och event i Sverige samt runt om i världen årligen. Vi expanderar och söker drivna, kreativa projektledare med tidigare erfarenhet från branschen.

Glasklart söker säljare/projektledare av event

Välkommen till Restaurang & Event Glasklart i Malmö!
I Dockan där Malmö möter havet finns Glasklart sedan 2001 som ett självklart alternativ då det gäller alla slags event, konferens, lunch. Verksamheten drivs med ledorden, korrekt, service, lönsamhet och kärlek.

Hotell och konferensansvarig

Vem trivs hos oss? Är du serviceinriktad, gillar ett högt arbetstempo och att jobba med varierande arbetsuppgifter kan du vara rätt person och den nya kollegan vi söker!

Produktchef B2B till Tallink Silja

Tallink Silja AB är i en spännande fas där vi, tack vare stor efterfrågan, har utökat våra avgångar till 35 stycken per vecka. Vi har även nyligen invigt en helt ny terminal för våra passagerare. Nu tar vi nästa steg och söker dig som vill bidra till en fortsatt stark tillväxt inom konferenser, events och leisure, i en roll som kommersiell Produktchef för B2B.

Projektledare Event, Egmont Publishing

Egmont Publishing Event arbetar med förlagets varumärken och våra huvudsakliga verksamhetsben är event, läsarresor och skapandet av nya koncept. Eventavdelningen är en del av försäljningsavdelningen och arrangerar fler än 40 event per år och ca 50 läsarresor. Aktiviteterna kretsar kring våra passionerade läsare och förlagets varumärken.

VD Vadstena Turism och Näringsliv

Vadstena är en attraktiv kommun belägen på den vackra Östgötaslätten, med utsikt över Vättern. Här finns en unik historisk miljö med anor från medeltiden. Kommunen har cirka 7 500 invånare och erbjuder hög kvalitet på kommunal service, bra boende och fantastiska kultur- och naturupplevelser. Helt enkelt en plats man längtar till.

Projektledare/Mässansvarig

Hvilan Utbildning är en modern utbildningsanordnare inom den gröna näringen och ägs av GRO – Gröna näringens riksorganisation.

Svenska Mässan Mässor och Möten AB rekryterar markandskoordinator

Svenska Mässan koncernen drivs i stiftelseform och är en av norra Europas största integrerade mötesplatser med ett unikt cityläge i centrala Göteborg. Svenska Mässan har visionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Koncernen arbetar framgångsrikt med mässor och möten, hotell, restaurang och underhållning. Varje år välkomnar vi cirka 1,8 miljoner besökare till vår mötesplats. Svenska Mässans huvuduppdrag är att främja näringslivet och årligen genererar koncernen drygt 2,6 miljarder kronor i besöksnäringseffekter till Göteborg. Läs mer om oss på www.svenskamassan.se.

Logi – och marknadskoordinator

Hemavan Tärnaby växer och Hemavan Alpint AB satsar stort i området. Nu söker vi en stjärna som vill vara med på resan tillsammans med oss. Är du en glad, social och driven person  som älskar fjällen? Då är du kanske den vi söker. Välkommen med din ansökan redan idag!

Ny kollega till Guest service

Vill du vara med och utveckla Sigtunahöjden och arbeta med guest service? Lukas går vidare mot nya utmaningar och nu söker vi hans efterträdare.

Bli turnéstjärna i rollen som Event Coordinator

Vill du bli Benifys alldeles egna turnéstjärna?! Drömmer du om ett liv on the road där ditt syfte är att sprida glädje och kunskap? Då är det här helt rätt roll för dig! I början av 2017 lanserade vi på Benify ett nytt koncept – ”Förmånsbussen”. Det är ett helt unikt sätt för oss att bidra med mervärde till våra kunder!

Marknadskoordinator

Albinsson & Sjöberg är Nordens största motorförlag och ingår i den familjeägda mediekoncernen FabasGruppen AB som bedriver verksamhet i Sverige, Norge och Polen. Koncernen, med huvudkontor i Karlskrona, har ett 100-tal anställda och omsätter inklusive andelarna i sina intressebolag cirka 200 MSEK. FabasGruppen ger ut månadstidningar, specialtidningar och böcker, har engagemang inom mässbranschen och tidningsdistribution, samt driver webbsajter med inriktning huvudsakligen på motor och teknik. Därutöver produceras ett 20-tal egna mässor och events med anknytning till motor. Förlaget driver också Bilmuseum och Karlskrona Porslinsmuseum. För ytterligare information, besök www.fabas.se

VD-assistent/ Office Manager

Till Tradera söker vi en VD-assistent med kontorsansvar med start den 1/8. Detta är ett konsultuppdrag via The Pace på heltid och uppdragslängden är på 6 månader, för rätt person finns det goda chanser till fast anställning på Tradera. Tradera sitter tillsammans med PayPal vid Norrtull. 

Office-coordinator

Är du en driven och självgående person som trivs med varierande arbetsuppgifter? Vill du bli en del av en rolig och inspirerande arbetsplats med högt till tak har vi tjänsten för dig

Executive Assistant till spännande bolag i IT-branschen

Vi söker nu omgående en Executive Assistant till vår kund inom IT-branschen som är beläget strax norr om Stockholm. Det är ett stort internationellt och framgångsrikt företag. Tjänsten är på heltid och inleds som ett konsultuppdrag med möjlighet att anställningen övergår direkt hos vår uppdragsgivare. Tjänsten är berknad att starta omgående varför vi gärna emotser din ansökan redan idag!

Destinationsutvecklare

Destination Läckö-Kinnekulle AB är ett kommunalt bolag och ägs av Götene och Lidköpings kommuner, näringslivet och andra privata intressenter. Destinationsbolagets uppdrag är att arbeta med hela destinationsutvecklingskedjan för att öka tillväxten inom besöksnäringen. De verksamhetsområden destinationsbolaget skall arbeta med är: Destinationsutveckling, Evenemangsutveckling, Destinationsmarknadsföring, Besöksmålsutveckling, Affärs- och kompetensutveckling, Mottagningsservice samt Möten och Konferens.

Projektledare

Du är välkommen till den lilla kommunen med närhet till det stora. Våra verksamheter speglas av ett stort engagemang bland medarbetarna, korta beslutsvägar och gemenskap. Vill du vara en del av detta är du varmt välkommen.

Norbergs kommun söker Projektledare

Marknadsassistent till Ticket

Ticket Privatresor är Nordens största privatresebyråkedja med försäljning online, på telefon och i butik. Vi har en omsättning på 5,8 miljarder kr och i Sverige har vi en marknadsandel på ca 25%. Marknadsavdelningen på Ticket är 8 personer som jobbar helhjärtat för att säkra att vi har marknadens bästa utbud, kundlojalitet och varumärke.

Projektledare marknad med strategiskt ansvar till EVRY

EVRY är ett av Nordens ledande IT-tjänsteföretag och står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället. Du använder dig av våra lösningar när du exempelvis tar ut pengar ur en bankomat, bokar din tågbiljett online eller köper vin till helgens middag.

Chef till utbildningsadministration och kundcenter

Folkuniversitetet har en stor och omfattande verksamhet inom folkbildning. Vi genomför nu förändringar av vår organisation som innebär att vi samlar verksamhet från utbildningsadministration, reception och regionalt kundcenter till en gemensam serviceenhet som vi nu söker en verksamhetsledare till. Sista ansökningsdag 7 maj.

Produktionsledare till Expohouse

Vill du jobba med några av världens starkaste och mest spännande varumärken? Vill du ha möjlighet att påverka din egen utveckling och vara del av ett växande företags fortsatta framgång? Är du en kunnig produktionsledare som gillar utmaningar och känner stolthet att leverera hög kvalitet? Då tycker vi att du ska söka dig till oss på Expohouse!

Tekniker hotell och kongress

Radisson Blu Stockholm Waterfront och Stockholm Congress Centre söker vi nu en fastighetstekniker till vår driftavdelning. Du kommer att medverka till att säkra upp vårt hotell och kongresscenter. Då verksamheten bedrivs dygnet runt kan du komma att delta i viss beredskap. Är du intresserad av att arbeta på en spännande hotell- och kongressanläggning i en internationell miljö är det här något för dig. Du rapporterar till vår fastighetschef.

Tekniska museet söker en eventansvarig

Vill du vara med på Tekniska museets resa mot målet att bli det mest kreativa museet i Europa och den självklara arenan för näringsliv, forskning, skola och barnfamilj? Ansök snarast, dock senast 19 maj 2017.

Mice Sales / Bokningsagent till Scandic Hallandia

Scandic Hallandias centrala läge i Halmstad gör hotellet till den perfekta basen för shopping och aktiviteter. Nära hotellet hittar du butiker, museer, hembyggdsgårdar och konst. Längst Halmstad kust finns även ett flertal härliga badstränder.

Elmia söker en erfaren projektledare för Elmia Subcontractor

Elmia Subcontractor är norra Europas ledande mässa för underleverantörer inom den tillverkande industrin och deras kunder. Här samlas årligen runt 1200 utställare från 30 länder och upp mot 15 000 besökare. Under mässan grundläggs varje år affärer för flera miljarder kronor.

Elmia Subcontractor ingår i industrisektorn tillsammans med ytterligare sju andra industrimässor och events.Elmia Subcontractor är inne i en expansiv utvecklingsfas och nu söker vi en erfaren projektledare för att stärka upp teamet ytterligare.

ICEHOTEL söker vd

1989 öppnade världens första hotell gjort av snö och is – ICEHOTEL.

Genom vårt världsunika erbjudande har ICEHOTEL blivit ett av Sveriges internationellt mest kända varumärken. Från och med nu kan vi erbjuda våra gäster en hållbar isupplevelse med isbar, isgalleri och issviter som med solens hjälp kommer att vara öppen 365 dagar om året.

Administrativ kundmötessamordnare

Vill du jobba på en kundorienterad modern myndighet?

Upphandlingsmyndighetens vision är sunda offentliga affärer för en hållbar framtid. Vi är en ung myndighet med uppdrag att ge stöd till upphandlande myndigheter och leverantörer genom att utveckla och förmedla kunskap, verktyg och metoder. Myndigheten är i en uppbyggnads- och utvecklingsfas där alla medarbetare har stora möjligheter att bidra till myndighetens verksamhet och framtid.

Årets Kock AB söker ny VD

Årets Kock är en del av det svenska matundret sedan drygt tre decennier. 2018 har tävlingen, tillika svenska mästerskapen för professionell matlagning funnits i 35 år. För att leda svensk gastronomi in i framtiden söker vi nu en VD med driv, kraft och passion för att utveckla både varumärke och verksamhet. Att leda Årets Kock är ett av matbranschens mest intressanta och utvecklande uppdrag.

Säljare – 7A

7A är idag en av Stockholms mest exklusiva kontors- och konferensanläggningar uppdelade på tre enheter; 7A Strandvägen, 7A Odenplan och 7A Centralen. Förutom lokaler, service och mat så hjälper vi gärna till med att fylla era arrangemang med allt från aktiviteter som smakprovningar, inspirerande föreläsare eller underlätta er konferens med webbaserad deltagarhantering.

Bokningschef – 7A

7A är idag en av Stockholms mest exklusiva kontors- och konferensanläggningar uppdelade på tre enheter; 7A Strandvägen, 7A Odenplan och 7A Centralen. Förutom lokaler, service och mat så hjälper vi gärna till med att fylla era arrangemang med allt från aktiviteter som smakprovningar, inspirerande föreläsare eller underlätta er konferens med webbaserad deltagarhantering.

Key Account Manager

Vi på SF Bio söker dig som vill vara ansiktet utåt och arbeta med B2B försäljningen av vår mötes- och eventverksamhet i Stockholm. SF Bio Möten & Event har en rikstäckande kedja av möteslokaler som går att anpassa till alltifrån kundevent, frukostmöten, konferenser, föreläsningar, årsmöten, mässor och mycket, mycket mer. Som Key Account Manager kommer du att få en unik chans att arbeta med ett av Sveriges starkaste varumärken!

Eventkoordinator 50% till Volvo Bussar för Volvo Ocean Race

Har du arbetat med stora event och projekt i en koordinerande roll tidigare? Är du en serviceinriktad person med god kommunikationsförmåga? Då har vi ett uppdrag för dig! Randstad söker nu, enligt överenskommelse, en eventkoordinator på 50% till Volvo Bussar för eventet Volvo Ocean Race!

Kommersiell Chef Djurgården Hockey

Som vår Kommersiella Chef ansvarar du primärt för affärs-/produktutveckling och för att finna nya intäktsmöjligheter för bolagets intäkter inom B2B, B2C och evenemang.

Sponsringschef

Sponsringschef på Svenska Spel är drömjobbet för dig som har blick för affärer och marknadsföring och älskar idrott. Som Sponsringschef ansvarar du för Sveriges största sponsringsbudget och säkerställer att sponsringen tydligt stödjer Svenska Spels affär och varumärke.

Destinationsutvecklare

Hässleholms kommun är en viktig knutpunkt i Sverige. Här möts människor för att leva, uppleva, arbeta och lära i en kommun präglad av nyfikenhet och utveckling. Våra medarbetare skapar kvalité som syns, visar respekt för individen och sätter medborgaren i fokus.

Sponsoring and Event Coordinator

Är du redo för nästa utmaning? Har du tidigare arbetat inom en global koncern? Har du goda erfarenheter av hantering av sponsorer och evenemang? Adecco kan nu erbjuda dig en spännande tjänst på deltid som Sponsoring and Event Coordinator med start omgående!

Konferenspoolen söker förstärkning i säljteamet

Är du en säljare som har passion för det digitala?
Är du en glad och energisk person som gillar fart och fläkt?
Vill du bli vår nya lagkamrat i vårt säljteam?
Vill du vara med och utveckla Konferenspoolen för framtiden?
Är du ambitiös och initiativrik och van att agera ”från ax till limpa”.

Superyacht crew

Vi är Galileo Maritime Academy , ett rekryteringsscentrum för superyacht crew , med bas i Phuket, Thailand, hemmahamn för Asiens superyachter. Vi placerar kvalificerade kandidater på de finaste superyachterna runt om i världen, företrädesvis i Phuket.
Galileo är den enda superyacht-akademin i Asien som är ackrediterad och godkänd av det brittiska statliga verket Maritime & Coastguard Agency (MCA) och auktoriserad att utfärda MCA: s kompetenscertifikat.

Turismstrateg

Strömsunds utvecklingsbolag AB (Suab) är helägt av Strömsunds kommun. Vår verksamhet styrs av ägardirektiv från kommunen. I Suabs styrelse sitter utvalda politiker och representation från näringslivet.

Turistinformatör

Informatör till Gäddede turistinformation 100%.
Gäddede turistinformation ligger i Frostvikens naturinformations lokaler i centrala Gäddede.

Eventkoordinator

Med 9 000 studenter och 600 medarbetare är Högskolan i Halmstad en dynamisk arbetsplats för lärande, utveckling och forskning, och en attraktiv studieort med goda förutsättningar för boende och fritid. Högskolan är ett innovationsdrivande lärosäte och det ska avspegla sig i allt vi gör – i utbildning och forskning likaväl som i administration, kommunikation och event.

Platschef till Wenner-Gren Center

Sabis (Slagteriaktiebolaget i Stockholm) är ett familjeföretag grundat 1874. Vi vill skapa Stockholmsbästa kundupplevelser inom mat och möten!

Project Manager, CWT Meeting & Events

CWT Meetings & Events is a global, full-service meetings and events agency with over 30 years of experience providing innovative solutions for both strategic meetings and event management.

In House Sales Manager

Scandic Skogshöjd & Scandic Södertälje söker In House Sales Manager med väl utvecklad kommersiell kompetens samt fokus på ledarskap och processer

Digital kommunikatör med sinne för smart kommunikation

Under det senaste året har Jämtland Härjedalen Turism arbetat med att inrikta sin marknadskommunikation mot contentmarknadsföring via digitala kanaler. Fokus för rollen som kommunikatör kommer framöver att ligga på fortsatt arbete och implementering av de nya arbetssätten. Du kommer att få vara delaktig i ett fortsatt utvecklingsarbete och samtidigt arbeta med löpande kommunikationsarbete, både internt och externt samt nationellt och internationellt. I rollen ingår en hög grad av samverkan med besöksnäringen i Jämtland Härjedalen, främst via de olika destinationsbolagen. Webbpublicering, sociala medier, analys, omvärldsbevakning, nyhetsbrev, text- och bildhantering samt grafisk formgivning är några av arbetsuppgifterna.

Digital marknads koordinator

Är du en junior digital stjärna med bakgrund inom marknadsföring?
Älskar du att skriva content och att hålla många bollar i luften samtidigt?
Då kan det här vara jobbet för dig!

Sigtunahöjden Hotell och Konferens AB söker en digital marknadskoordinator som kan ta ansvar för företagets marknadsföring, hemsida och övriga digitala kanaler.

Konferensansvarig

Vann Spa Hotell och Konferens är ett fyrstjärnigt hotell som ligger 23 km nordost om Lysekil. Hotellet har 156 rum, 8 konferenslokaler och 10 grupprum. Vårt SPA är 1 000 kvm stort med sex pooler både ute och inne. Det finns ett flertal tränings-, behandlings- och avkopplingsformer att välja bland och allt detta i ett naturskyddsområde precis intill Gullmarsfjorden.

Operativ projektledare till Formex

Affärsområde Mässors uppdrag är att i enlighet med Stockholmsmässans vision och affärsidé arrangera inspirerande mässor i världsklass. Affärsområdet består av Formex, Nordbygg , Fastighetsfokus, Persontrafik, Samhällsbyggararenan/Almedalen, Stockholm Furniture & Light Fair och Stockholm Design Week.

Koordinator med event som specialitet

Manpower är Sveriges ledande rekryterings- och bemanningsföretag med tiotusentals attraktiva arbetsgivare över hela landet som våra kunder. Med vårt omfattande nätverk, lokalt såväl som globalt, kan vi erbjuda mängder av spännande lediga jobb som hjälper dig att bygga din karriär, både på kort och lång sikt. Hos oss kan du söka heltidsjobb eller extrajobb vid sidan av studierna. Kanske är det via oss som du hittar ditt drömjobb? Välkommen att registrera ditt CV och söka någon av våra tjänster.

Projektledare till ATGs eventavdelning

Är du den vi söker?
Vi söker en driven och socialt kompetent projektledare till ATGs eventavdelning. Du har en gedigen erfarenhet av att arbeta med events och är van att samarbeta och driva projekt både internt och externt. Du är van att arbeta självständigt, ta egna initiativ och är lösningsorienterad.
Du får möjlighet att jobba i ett mycket framgångsrikt företag inom en snabbrörlig bransch där det händer väldigt mycket, väldigt fort.

Marknadsansvarig

Vi är svenska landslaget i it-infrastruktur Atea har samlat it-branschens största hjärtan och snabbaste hjärnor. Medarbetare som brinner för att vara med att bygga ett bättre Sverige med hjälp av it, medarbetare som tar personligt ansvar och sätter laget före jaget. Så för oss är det viktigt att du, liksom vi, lever efter dessa värderingar.

Project manager till Kinnarps AB

Som Project manager ingår du i avdelningen Global Range & Communications som ansvarar för att Kinnarpskoncernen har ett komplett erbjudande av produkter och marknadsföringskoncept som stärker Kinnarps position. I rollen ingår att styra, leda och koordinera aktiviteter och funktioner inom ett marknadsförings- och/eller kommunikationsprojekt såsom event, produktlansering, digitala projekt eller liknande. Du kommer även att vara behjälplig i vanligt förekommande arbetsuppgifter på en marknads- och kommunikationsavdelning.

Västerås marknad och näringsliv söker koordinator till expectrum

Vi vill skapa positiva krockar mellan människor och verksamheter! Därför behöver vi dig som vill och kan skapa möten som engagerar, involverar och inspirerar till nya tankesätt. Som koordinator har du en varierande roll och du är spindeln i nätet. Är detta en tjänst för dig?

Meeting Manager

Vi söker en Meeting Manager (MM) som vill driva Amarantens konferensavdelning till att leverera möten i världsklass. Vi ser att du är en person som brinner för att öka lönsamheten och nå uppsatta prognoser och mål för avdelningen. Du arbetar operativt i driften och har öga för att konferenslokalerna är i bästa skick varje dag. MM rapporterar till Hotel Manager (HM).

Projektledare till JCP i Stockholm

Eventbyrån i Stockholm har haft en bra och stabil tillväxt under flera år och är nu i fas att utvecklas med fler framgångsrika team. Därför söker vi Dig som vill vidare till något större, mer utmanande, mer lönsamt och roligare. Du vill träffa oss på JCP. Du vill bli vår nästa Projektledare.

Projektledare Event

Projektledare Event – Marknadsavd hos DB Schenker – Göteborg

Du som antar utmaningen som vår eventprojektledare kommer att få ett huvudansvar inför vårens och sommarens spännande kund- och medarbetarevents, hela vägen från idé till genomförande och uppföljning.

Affärsområdesansvarig Evenemang och besöksservice

Näringslivsägda Tillväxt Motala AB fortsätter tillsammans med kommunen att satsa på att utveckla Motala som plats och destination. Vi ska växa och uppfattas som en av Sveriges mest framgångsrika kommuner för företagande och en kommun som lockar allt fler boende och besökare.

Account manager till FestMäklarna

FestMäklarna är ett av Sveriges största bokningstjänst inom event. Vi är ett företag som genomsyras av entreprenörskap, nytänkande och en stor vilja att hela tiden utvecklas som människor och företagare. Affärsiden går ut på att boka in privata/företagsfester på de festlokaler som FestMäklarna samarbetar med. Nu söker vi eventsäljare som skall ansvara för Stockholms området. Är du en ödmjuk person som sätter individen i fokus och som har vana av att använda telefon som arbetsredskap så är detta rätt jobb för dig.

Chef innesälj/projektledning för möten och event

Gothia Towers är ett helägt dotterbolag i Svenska Mässan Koncernen och en plats för möten och upplevelser för människor från hela världen. Med allt under ett tak kan man snabbt och bekvämt ta sig mellan hotellet, restauranger, konferens- och mässanläggningen. Vi har ambitionen att bli Europas mest attraktiva mötesplats genom att erbjuda den bästa helhetsupplevelsen. Här finns utöver hotell & restaurang över 40 000 kvadratmeter yta för konferens, kongress, fest, evenemang, mässa och show. Vi har 1200 hotellrum och sviter, från prisvärd komfort till högsta internationella lyxklass. Våra populära barer och restauranger har något för alla smaker och tillfällen.

Projektledare konferens & kongress sökes till Elite Park Avenue Hotel

Detta eleganta hotell har ett idealiskt läge på Göteborgs huvudgata Avenyn, mitt emot hållplatsen för flygbussarna. Här finns 2 populära restauranger, en engelsk pub och wellness-avdelning. De 317 moderna, luftkonditionerade rummen på Elite Park Avenue Hotel har satellit-TV, gratis Wi-Fi och bekväma fåtöljer.

Svenska Möten söker innesäljare/mötesplanerare

Svenska Möten är experter på möten och hjälper företag och organisationer att utvecklas genom att ta tillvara på kraften i det personliga mötet. Svenska Möten grundades 1981 och ägs gemensamt av över 130 mötesanläggningar runt om i Sverige. Samtliga anläggningar är certifierade enligt höga kvalitetskrav och Svanenmärkta eller medlemmar i Svanens nätverk. Svenska Möten är certifierade enligt ISO 9001 Kvalitetsledningssystem och ISO 14001 Miljöledningssystem. www.svenskamoten.se

Konferens/affärsområdeschef på Teknologisk Institut

Vi söker en ny affärsområdeschef som ska ta våra utbildningskonferenser vidare till nästa nivå med fortsatt utveckling med god ekonomi. Målsättningen är att bygga Sveriges ledande utbildningsföretag och vi är på god väg. Du kommer att leda utvecklingen av utbildningskonferenser med fokus på upplevelsen för våra kunder, leda medarbetare och skapa bra resultat.

Hotellchef

Winn Hotel Group – Uppsala
Park Inn by Radisson Uppsala är ett hotell med personlig atmosfär nära Uppsala Resecentrum, endast 18 min från Arlanda. Hotellet har 95 sköna hotellrum, en mysig bar & restaurang, Aperitivo, där du alltid kan få något gott att äta & dricka. Konferensavdelningen har 5 utmärkta lokaler för både möten och events, samt bastu och gym för både avkoppling och träning.

Meeting & Event Manager sökes till Scandic Alvik

Scandic Alvik ligger bara 5 km från centrala Stockholm. Tunnelbana, tvärbanan och bussar finns alldeles runt hörnet och tar dig in till Stockholm city på 10 minuter. Under sommarmånaderna kan du även ta färjan M/S Movitz in till centrala Stockholm. Alvik Strand affärsområde ligger alldeles runt hörnet från Scandic Alvik, och Bromma flygplats är endast en kort biltur bort.

Projektledare till Aventi

Aventi är ett eventbolag som arbetar med att skapa event över hela Sverige. Vi stärker våra kunders värde och varumärken genom att anordna event som genomsyras av fantasi, passion och fokus. Man kan säga att vi är mästare på professionell galenskap.

Platschef till Tierp Arena

Tierp Arena är en av Sveriges modernaste utomhusarenor och ligger endast en dryg timmes restid norr om Stockholm. Tierp Arena är byggd med upplevelsen och människan i fokus. Inom en radie av tre timmars bilresa nås över fyra miljoner människor. Besökare och deltagare delar på det 165 hektar stora arenaområdet med faciliteter som 22 000 läktarplatser, egna restauranger, 7 000 parkeringsplatser samt en egen camping. På området finns även en modern konferensanläggning, dragracingbana, racingbana, samt en landningsbana för flyg i direkt anslutning. Nya Tierp Arena AB tog över arenan under våren 2014.

Vd till Visit Umeå

Visit Umeå AB verkar för utveckling och positionering av Umeå och Umeåregionen som en attraktiv besöks-, mötes- och evenemangsregion för såväl privat- som affärsturism. Bolaget är även drivande i frågor som rör handels- och centrumutveckling. Visit Umeås uppgift är att samordna och effektivisera utvecklingsinsatser med fokus på paketering, marknadsföring och införsäljning av besöksanledningar till destination. Målet är att destinationen Umeå innan år 2020 skall fördubbla den turistekonomiska omsättningen från 1 miljard kronor år 2010 till totalt 2 miljarder kronor år 2020. Omsättningsökningen kommer framför allt från nya och större evenemang, möten och konferenser, privatturismen samt handeln.

M/S Molly söker en eventkoordinator med fokus på service & administration

Academic Work söker för M/S Mollys räkning en eventkoordinator som ska bli en del av teamet som idag består av tre personer. Teamet arbetar på plats på båten och arrangerar olika typer av event. Du erbjuds en bred koordinerande roll som bland annat innefattar kundkontakt, bokning av arrangemang samt planering och uppföljning. Du kommer också ansvara för fakturering och viss ekonomisk uppföljning. M/S Molly erbjuder event för både företag och privatpersoner, tex konferenser, företagsfester, bröllop och födelsedagar.

Coordinator Sports Marketing – Stadium

Tycker du också att livet är roligare när det rör på sig? Hos oss på Stadium jobbar lagspelare som brinner för försäljning, sport och sportmode. Energi, mod och team spirit är några av de grundstenar som har gjort det lilla familjeföretaget från Norrköping till Nordens ledande sportkedja, med siktet inställt söderut i Europa. Tävlingsandan och passionen genomsyrar allt vi gör och vår mission är att inspirera och ge fler människor möjlighet till ett aktivt liv. Join the movement.

Europe PR and Events Manager

Tictail is home to the world’s best independent brands. With brands across the globe, our community consists of emerging designers and countless shoppers, hungry for the latest new thing from up and coming labels. Our platform is filled to the brim with amazing stories and products, and we’re now looking for a Communications and Events pro to lead PR activity, influencer seeding, and on site marketing activations in Sweden.

Verkställande Direktör, Visit Sweden AB

Vill du leda och driva arbetet med att marknadsföra Sverige i världen? Visit Sweden söker en mogen och kommunikativ person, med tydligt affärsmannaskap och god strategisk förmåga till rollen som ny VD för bolaget.

Projektledare på deltid inom marknad och event

Academic Work söker för EFESO Consultings räkning en projektledare för deras marknadsaktiviteter. I dagsläget har de ingen som jobbar med enbart marknadsföring utan vill utöka personalstyrkan med en person som jobbar dedikerat med företagets marknadsmaterial och event.

Marknadsassistent

True Heading AB – Danderyd
Brinner du också för navigation, teknik och båtliv? Då ska du arbeta och utvecklas hos oss på True Heading och Seapilot!

Erfaren projektledare – vikariat

Helsingborg Arena och Scen AB har hela staden som arbetsplats. Helsingborg Arena och Scen AB är en av södra Sveriges största aktörer inom evenemang, kultur och möten. Bolaget ägs av Helsingborgs stad och skapar evenemang med variation och bredd för Helsingborgare och besökare varje dag året runt

Konferensansvarig på Tändstickspalatset

Lundqvist & Lindqvist driver sedan 20 år två mötesanläggningar i det absoluta toppskiktet och finns på två centrala adresser i Sthlm; Klara Strand på Klarabergsviadukten 90 och i Ivar Kreugers Tändstickspalatset på Västra Trädgårdsgatan 15, bägge anläggningarna inrymmer ett 15-tal möteslokaler vardera. Företaget har en stark tillväxt och driver i Tändstickspalatset även en exklusiv medlemsklubb med arbetsplatser samt ett kontorshotell.

Är du vår näste Turismutvecklare?

Välkommen till Gislaveds kommun. Här är det nära till allt. Nära till naturen, tystnaden och inspirationen. Men även nära till kulturen, idrotten och ett rikt fritidsliv. Här finns precis lika goda möjligheter för friluftsliv i skog och mark som för spännande konstutställningar, konserter eller fartfyllda idrottsevenemang.

Ansvarig för relationer och försäljning

Destination Kalmar arbetar för att besökaren ska välja Kalmar framför andra destinationer. Kalmar ska vara en attraktiv stad, inte bara för besökare, utan även för invånare och potentiella inflyttare. Vi genomför ständigt satsningar för att stärka besöksnäringen och evenemangsutbudet. Vi bedriver också turistcenter- och gästhamnsverksamhet och ansvarar för verksamheten på Kalmar Slott.
Kalmars besöksnäring har haft en positiv utveckling och två år i rad har Kalmar röstats fram som Årets sommarstad. Regionens näringsliv har en viktig del i utvecklingen. Idag har Destination Kalmar partneravtal med ca 120 företag och organisationer, som bidrar till att våra satsningar ska kunna bli verklighet. För att vi ska kunna ta ytterligare ett steg framåt behöver vi bli ännu fler som satsar på Kalmar.

Destinationsutvecklare

Vi som arbetar inom kommunen finns där människor finns. Vi gör skillnad och påverkar människors vardag. Vi bidrar till människors livskvalitet. Varje dag. Därför tycker vi att vi har Sveriges viktigaste jobb.

Projektledare event Bonnier Corporation – Stockholm

Vill du vara med i det spännande arbetet att genomföra event för TV4, C More, Bonnier Broadcasting och Nyhetsbolaget? Nu söker vi en erfaren projektledare till vårt team som genomför event riktat till målgrupperna B2B, B2C och B2E. Här får du vara med i ett viktigt arbete att planera och genomföra events så vi skapar en oförglömlig upplevelse till våra gäster.

Produktionsledare i Göteborg

Vi söker en driven, ambitiös och positiv produktionsledare som gillar nya utmaningar och att ha roligt på jobbet. Du kommer att jobba operativt som produktionsledare med bas i Göteborg.

Sökes: produktionsledare i Göteborg

Vi söker en driven, ambitiös och positiv produktionsledare som gillar nya utmaningar och att ha roligt på jobbet. Du kommer att jobba operativt som produktionsledare med bas i Göteborg.

Event & Design

Vi söker nu en medarbetare till restaurangservice teamet som ska ansvara för event & design

Produktionsledare till Eventavdelningen

Nu söker vi en självgående och erfaren produktionsledare till Bonnier Broadcastings eventavdelning. Teamet består av 8 personer och levererar event inom Bonnier Broadcasting, TV4, CMore och Nyhetsbolaget. Eventavdelningen genomför B2B, B2C, public relations och interna events. Ett av våra viktigaste och mest uppskattade eventformat är Let´s dance och vi söker nu därför en produktionsledare till Let´s dance för att under våren arbeta med events som pressträff, sponsormiddag, fredagsfinaler i studion med inbjudna VIP gäster samt finalfest.

Event Support Coordinator, Tesla Motors

Tesla Motors is looking for Event Support Coordinator to assist with various marketing responsibilities mainly focused on retail marketing events to support regional sales goals.
This position is based in Stockholm. The role reports to the Swedish Marketing team and will require frequent travel to stores and events in that region.  Our ideal candidate is a self-starter with strong interpersonal and communication skills and good local knowledge of the market in which you will be based.

Sweden MEETX AB söker nu två drivna projektledare

Sweden MEETX AB expanderar och vill utöka vår personalstyrka med två projektledare. Vi söker dig som är ambitiös, driven samt har förståelse för kundens behov och förväntningar. Som medarbetare på Sweden MEETX blir du en del i vårt glada team med 15 personer, där teamet tillsammans har ett gemensamt ansvar för ett antal kunder och genomföranden av konferenser. Som projektledare ansvarar du för att projektleda ett flertal konferenser i tätt samarbete med våra projektkoordinatorer, säljare och marknadsansvarig.

Statens inköpscentral på Kammarkollegiet söker Avtalsansvarig inom resor, hotell och konferens

Statens inköpscentral vid Kammarkollegiet har i uppdrag av regeringen att upphandla och förvalta ramavtal av varor och tjänster som är avsedda för andra statliga myndigheter. Syftet med verksamheten är att tillhandahålla samordnade ramavtal som effektiviserar upphandlingarna och därigenom åstadkommer besparingar. Vår vision är att tillhandahålla rätt ramavtal i rätt tid. Det innebär att verksamheten ska vara behovsdriven, affärsmässig och juridiskt korrekt så att erbjudna ramavtal blir ett naturligt val för upphandlande myndigheter. Vi förvaltar över 1 100 ramavtal som omsätter 13,5 miljarder per år inom allt från glasögon, kontorsmateriel och hotell till IT-drift, servrar och mobiltelefoner. Vi är totalt 57 medarbetare inom avdelningen fördelat på fyra enheter och en stab.

Kundansvarig / Client Director sökes till framgångsrik event & brand experiencebyrå

På uppdrag av vår kund, en ledande event & brand experience byrå i centrala Stockholm söker vi nu en senior Client Director / kundansvarig som kommer att jobba med både nykundsbearbetning samt med att utveckla deras befintliga kundkonton. Du är van att genom aktiv kundbearbetning utveckla relationen med kunder och driva stora affärer i hamn. Du har tidigare arbetat på eventbyrå eller i en närliggande bransch och har möjligen en bakgrund som senior projektledare eller annan ledande befattning men känner att det är själva affären som motiverar dig. Du är van att delta i strategiska diskussioner på hög nivå och att prestera i ett högt tempo.

EFG söker Event Coordinator

EFG är en ledande europeisk leverantör av inredningslösningar för kontor och offentliga miljöer. EFG arbetar efter den enkla principen att alla kunder är unika och varje uppdrag har individuella förutsättningar, krav och behov. 1885 startade företagets historia med att KG Andersson i Tranås tillverkade sin första pinnstol. Idag har EFG Koncernen 450 anställda och verksamhet i Sverige, Norge, Danmark, Finland och England. Omsättningen 2014 uppgick till 120 MEUR. Ägare är norska Herkules Capital.

Senior projektledare med kundansvar till Life Event

Life Event är ett nytänkande eventföretag med verksamhet både i Sverige och utomlands och nu senast med en nominering i Årets Byrå. Vi jobbar dagligen med att inspirera företag samt hjälpa våra kunder med att bygga relationer och nå sina mål externt och internt. Vi befinner oss i en expansiv fas med hög tillväxt och behöver utöka vår organisation med en senior projektledare med kundansvar.

Production Manager för event

Concept Store söker en entusiastisk och driven Production Manager. Som Production Manager hos Concept Store ansvarar du för att realisera och säkerställa leverans av evenemang.

Produktionsledare med personalansvar

Byrån söker en driven, ambitiös och positiv produktionsledare som gillar nya utmaningar. Du kommer att jobba operativt som produktionsledare samt ha personalansvar för produktionsledarteamet i Stockholm.

Event coordinator till Academic work

Vi vet att våra kandidater är något av det viktigaste vi har! För att attrahera nya kandidater krävs alltid det lilla extra i vårt varumärkesbyggande och att vi vågar gå utanför ramarna och prova nytt. Har du ambitionen att tänka nytt och en vilja att utveckla och stärka Academic Works position mot kandidater direkt på högskolor och universitet? Då kan vi erbjuda dig möjligheten att arbeta i en affärsdriven miljö med stark laganda!

Erfaren Projektledare inom Event & Konferens

Vi på Münchenbryggeriet Event & Konferens är ett av landets mest populära och välrenommerade anläggningar för konferenser, middagar, konserter, företagsevent och mässor.
Vi arrangerar förstklassiga evenemang med gästantal 50-2000 gäster i våra 18 lokaler i anrika Münchenbryggeriet

Talentum Events söker driven innesäljare inom B2B

Talentum Events är en del av mediebolaget Talentum som ägs av Alma Media och som ger ut Affärsvärlden, Dagens Media, Lag och Avtal och Ny Teknik.​ Vi är ett ungt, litet företag med tydlig entreprenörsanda och mycket driv samtidigt som vi tillhör en mediekoncern som står för stabilitet och långsiktighet.​ I vår eventportfölj hittar du allt från stora branschplattformar med flera hundra deltagare till kurser och workshops som går ner på djupet om specifika ämnen i mindre grupp.​

Projektledare för ICA 100 år till ICA-handlarnas Förbund

Till ICA-handlarnas Förbund söker vi en Projektledare för att delta i arbetet med ICAs 100-årsjubileum som äger rum under 2017. Detta är ett konsultuppdrag via KIMM/Wise Professionals på heltid, med omgående start och med möjlighet att arbeta i projektet hela 2017 ut.

Projektledare till Friends Arena

Som projektledare på Friends Arena är du ansvarig för att planera och genomföra evenemang samt säkerställa att uppsatta mål och tidsplaner uppnås effektivt utifrån externa och interna krav under pågående evenemang.